ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Κριός
Η σημερινή μέρα, για εσένα που είσαι Κριός, θα φέρει τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Ταύρος
Σήμερα θα μπορέσεις να προωθήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις αυτά που θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα, φίλε Δίδυμε, σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου, για το άτομο σου. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Καρκίνος
Σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά, πολύ άγχος. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Λέων
Έχεις πολλές εκκρεμότητες, φίλε Λέων, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι, για να αποφύγεις τα λάθη.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Ζυγός
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα ίσως να σε απασχολήσει τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν! Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact