ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, τις οποίες οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Κριέ, θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που ίσως σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πρέπει σήμερα, Ταύρε, να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη! Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή τη μέρα, Ταύρε, θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση (σε ευνοεί η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στον Υδροχόο). Φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις ταίρι, η τύχη (με την Αφροδίτη στον Υδροχόο) είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact