ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στο Ζυγό και τη θετική όψη του Ερμή με τον Δία η ημέρα αναμένεται άκρως θετική. Από πλευράς διάθεσης θα είσαι πολύ καλά, έχοντας αισιοδοξία, κέφι και όρεξη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η καλή διάθεση σε βοηθάει τόσο στις προσωπικές σου υποθέσεις όσο και στα επαγγελματικά. Έχεις ανάγκη να συνυπάρχεις με άλλα πρόσωπα, αλλά όχι με όποιον και όποιον. Θέλεις να έχεις «ποιοτική» παρέα, πρόσωπα που σε εκτιμούν και τα εκτιμάς, που υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και αγάπη.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει φρέσκο αέρα στη ζωή σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή, έχοντας πάρει το μάθημά σου και αξιοποιώντας τη σοφία που κέρδισες από τις εμπειρίες σου. Μπορείς παράλληλα να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου σε όλους τους τομείς. Εκείνες που αντιμετώπιζαν προβλήματα μέχρι σήμερα, είναι καλή ευκαιρία να τις διαχειριστείς με μια άλλη ματιά, δίνοντάς τους νέες προοπτικές, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια μέρα που το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον τομέα των σχέσεων. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε απασχολήσουν οι αισθηματικές σχέσεις, καθώς για τον καθένα θα είναι διαφορετικά. Μπορεί, λόγου χάρη, να έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια και να ξαναθέσεις νέους κανόνες για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Ή ακόμη, μπορεί στο εργασιακό σου περιβάλλον οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους να χρειάζονται μια ανανέωση.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει αρμονία σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και διαπροσωπικές επικοινωνίες. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν για να λύσεις τις όποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις. Από την άλλη, είναι η ιδανική περίπτωση για να τερματίσεις ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί και φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον. Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως θα είσαι λίγο πιο ευαισθητοποιημένος σε ό,τι αφορά πιο κοινωνικά ζητήματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact