ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες σου προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις, για τις οποίες δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Μην αφήσεις χρόνο να περάσει αναξιοποίητος, αλλά εστίασε την προσοχή σου σε όλα τα ζητήματα που παραμένουν ακινητοποιημένα εδώ και καιρό. Σύντομα θα δεχτείς σημαντική βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο, γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς με τους άλλους, για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου, που παραμένουν προβληματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα το οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζει σε πολλά επίπεδα, αρκεί να αντιληφθείς εγκαίρως τη βοήθεια που σου προσφέρουν και να εναρμονιστείς μαζί τους. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι τόσο σύντομος όσο θα ήθελες, αλλά η υποστήριξη σημαντικών προσώπων βελτιώνει αισθητά τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου σήμερα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα χρειάζονται την απόλυτη αφοσίωση και προσοχή σου, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν και θα δικαιώσουν κάθε προσπάθεια. Ασχολήσου με την μελλοντική σου εξέλιξη και δώσε έμφαση σε ζητήματα επιμόρφωσης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράστασή του, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, θα δεις τώρα ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε θέτουν εκτός προϋπολογισμού. Κάνε σωστό πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην παραμελείς τον εαυτό σου συστηματικά λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων. Η φροντίδα του εαυτού σου εξασφαλίζει την καλύτερη φυσική κατάσταση που σου είναι απαραίτητη, για να ανταποκριθείς στην καθημερινότητά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχεις να κάνεις, για να εξασφαλίσεις θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και αρκετά θετικά γεγονότα, σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η διαίσθησή σου βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο αυτό το διάστημα και το πλανητικό σκηνικό την ενισχύει ακόμα περισσότερο. Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις πολλά ζητήματα που σε έχουν μπερδέψει και δε ξέρεις τι στάση να κρατήσεις. Όλα σου εξηγούνται με μαγικό τρόπο, χωρίς να ξέρεις την αιτία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες, για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο έχει εισβάλλει το τελευταίο διάστημα με διακριτικότητα στη ζωή σου και προσπαθεί να κερδίσει αρκετό χώρο στην καθημερινότητά σου. Αξιολόγησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του, για να μπορέσεις να βρεις τους πραγματικούς λόγους που έχει αυτή τη στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα, σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αν και αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα και μη πιέζεις τον εαυτό σου προκειμένου να δημιουργήσεις μία εικόνα, που σε προστατεύει από το φόβο που αρνείσαι να ξεπεράσεις. Οι αποτυχίες ανήκουν στο παρελθόν και το μέλλον σου χαμογελάει υποσχόμενο πολλές στιγμές ικανοποίησης, που θα φέρουν αίσθημα πληρότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» στο ΙΤΑΛΙΚΟ SURVIVOR…Το «φαβορί» τα…πέταξε!!!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact