ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Πρέπει να θέσεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να είσαι κριτικός σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μπορεί αυτό το διάστημα να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα, αν συμβεί κάτι σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Από σήμερα φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις σήμερα. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις γιατί δεν θα σου κάνουνε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη από την Παρθένο) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε αγχώνουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact