ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 22 μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου σήμερα, Κριέ, θα είναι πολύ καλή και θα έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Δεν υπάρχει παρέα που να μην προσπαθεί να σε εντάξει κοντά της. Το χιούμορ και η άνεση λόγου που έχεις, σε κάνουν άτομο περιζήτητο σε κάθε συντροφιά. Είσαι η ψυχή του περίγυρού σου και οι ιδέες σου για διασκέδαση είναι απεριόριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Κριέ, που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης η οποία είναι στο ζώδιό σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, Ταύρε μου, είναι πολλά, τα εμφανίζεις όμως κάποιες φορές με λάθος τρόπο. Φρόντισε σήμερα να αλλάξεις τακτική, να κινηθείς πιο διακριτικά και με λιγότερη ένταση, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διαφορετικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε παρεξηγήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πως θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact