ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, απαιτούν ειδικό χειρισμό και τεράστια υπομονή για να μπουν σε σειρά. Μην βιάζεσαι και δείξε ψυχραιμία. Η ένταση και ο θυμός δεν θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς εκεί που επιθυμείς. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν. Προετοιμάσου να τα δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τον αισθηματικό σου τομέα και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Στον τομέα της οικογένειας επικεντρώνεται και η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, ο οποίος θα σε απασχολήσει με ζητήματα που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες. Μην αφήσεις να σου φορτώσουν ευθύνες με λάθη άλλων. Μία ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες και θα αποκαταστήσει την ψυχρότητα που επικρατεί. Μην την αναβάλεις άλλο, για να μην βρεθείς σε δυσκολότερη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σού κλείνει το μάτι για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ζητήματα που αφορούν παιδιά και ηλικιωμένους έρχονται στην επιφάνεια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, με επιτακτικό τρόπο. Ασχολήσου περισσότερο με τη φροντίδα των ατόμων που σε έχουν ανάγκη. Κάποιες πολυτέλειες του παρελθόντος μπορούν να κοπούν προσωρινά, καθώς επείγοντα θέματα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό τροποποιείται με δραστικό τρόπο για το ζώδιό σου, αφήνοντας περιθώρια να διορθωθούν λάθη του παρελθόντος τα οποία σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις όσα το δυνατόν περισσότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, την πορεία της σχέσης σου την ξέρεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Λέων, σου άφησε κάποια πικρία η οποία ρίχνει την ψυχολογία σου, μπλοκάροντας τις εξελίξεις. Προσπάθησε να αποβάλεις το αίσθημα της αδικίας που σε έχει καταβάλει και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να ανανεωθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ευτυχώς τα άστρα θα χαρίσουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να δράσεις δυναμικά. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες των πλανητών, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παραμένουν ακάλυπτες. Πολύ σύντομα θα δεχτείς μία πρόταση για συνεργασία με ευνοϊκούς για σένα όρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε η σχέση σου να πάει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, ούτε και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μετακινήσεις και ταξίδια σε ανανεώνουν, αγαπητέ Ζυγέ, και η διάθεσή σου βελτιώνεται ριζικά. Κατά τη διάρκεια μίας σύντομης απόδρασης θα κάνεις μία γνωριμία πολύ σημαντική για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Η ζωή σου θα διαμορφωθεί θετικά, με καθοριστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις εξακολουθούν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact