ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου χαίρεται με τις νέες σου δραστηριότητες και σε στηρίζει στη συνέχεια. Μην στηρίζεσαι παρά μόνον στις δυνάμεις σου, γιατί οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται και δέχεσαι μεγάλες πιέσεις. Η δυνατή λύση που θα δώσεις διώχνει μακριά τα εμπόδια και σου αφήνει ανοιχτό το δρόμο της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά μπορεί να πάει και καλύτερα αν ξεκαθαρίσεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να σε κάνουν να προβληματίζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της δουλείας σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι, από τον μεγάλο φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό, για κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η συνεχής σου ταύτιση με τα προβλήματα των άλλων, σε έχει απομακρύνει από τις δικές σου ανάγκες. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν αυτό σου κοστίσει ανεπανόρθωτα. Οι ρυθμοί της ζωής σου διαρκώς επιταχύνονται και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά τα πράγματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου. Θα δεις μετά ότι όλα θα είναι καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και ότι υπάρχει από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία ήρεμη συζήτηση με φιλικά σου πρόσωπα, προκειμένου να εξηγήσεις τι σου συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα και να μην περιμένεις κανένας να μαντέψει οτιδήποτε. Η δική σου δυσκολία να απαιτείς και να διεκδικείς όσα χρειάζεσαι, δεν είναι πρόβλημα των άλλων. Πάψε λοιπόν να το αντιμετωπίζεις έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικές. Οι αδέσμευτοι είστε σε ευνοϊκή περίοδο που εκεί που δεν το περιμένετε, θα κάνετε την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ άσχημο να μην αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες του, αλλά μην του προσφέρεις και εσύ τη δυνατότητα στο πιάτο. Είναι φυσικό να δείχνεις αγάπη και στήριξη στα άτομα που αγαπάς, αλλά ας μην φτάνει αυτό στα όρια της εκμετάλλευσης. Βάλε τάξη και ξεκαθάρισε τα όριά σου, όσο ακόμα υπάρχει το χρονικό περιθώριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Τα έσοδά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αγάπη σου για ταξίδια είναι δεδομένη, αλλά οι πλανήτες δεν διευκολύνουν προσωρινά τη διαδικασία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις με άλλους τρόπους, που θα σου δώσουν λίγη χαρά. Αργότερα θα μπορέσεις να ταξιδέψεις και να αναπληρώσεις όσα στερήθηκες όλο το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα φέρουν αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι άμεσα. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει και θα ξαφνιάσει τους πάντες. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και σου υπαγορεύει δυνατότητες για δράσεις, που στο παρελθόν ήταν εμποδισμένες από σοβαρές αιτίες. Όλα γίνονται εύκολα πλέον και με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Φρόντισε το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει, όσο σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τους Διδύμους θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί τώρα με την εύνοια του Άρη σου επιφυλάσσονται πολύ ωραία πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στην δουλειά σου και οι ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσουν να βρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, διάφορα προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι επιτυχίες των άλλων, σου υποδεικνύουν τον τρόπο που χρειάζεται να κινηθείς από εδώ και στο εξής. Βάλε αυστηρούς στόχους και φρόντισε να μην τους παραμελήσεις. Από τη συνέπεια που θα δείξεις, θα καθοριστεί το τελικό αποτέλεσμα. Δείξε τον καλύτερο εαυτό σου, τώρα που οι πλανήτες ευνοούν την προσφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις δημιουργικό πνεύμα και μπορείς και ξεπερνάς τα προβλήματα στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα ξεκινήσεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact