ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με την Πανσέληνο που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου οι κινήσεις σου μπορούν να σου λύσουν ένα σωρό από προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μην μιλήσεις εκεί που δεν χρειάζεται γιατί θα έρθουν προβλήματα που δεν τα περιμένεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και έχουν περάσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Προσπαθώντας να λύσεις κάποιες καταστάσεις, μπορεί να παρασυρθείς από κάποια άτομα και να βγεις εκτός εαυτού. Φρόντισε να μην το κάνεις γιατί γενικά η ηρεμία του χαρακτήρα σου θα μπορούσε να κερδίσει πολλά. Κάποιο φιλικό σου άτομο που αντιμετωπίζει πρόβλημα θα μπορούσες να του συμπαρασταθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται και υπάρχουν. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact