ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πρωτομαγιάς

Καλή Πρωτομαγιά

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήνεσαι, αγαπητέ Κριέ, σε παράλογους συναισθηματισμούς που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμική δράση και αισιοδοξία που θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις όσα σου προκαλούν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που θα είναι μέχρι και σήμερα στο ζώδιό σου, φωνάζει να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο τρόπος που θα κινηθείς, αγαπητέ Ταύρε, το ερχόμενο διάστημα θα καθορίσει το ποσοστό της επιτυχίας σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και θα καταφέρεις να προχωρήσεις με λιγότερο κόπο. Μια πρόταση για κάποια καινούργια ευκαιρία με ευνοϊκούς για σένα όρους θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και σοβαρότητα μπροστά στα ασήμαντα εμπόδια που θα μπουν στον δρόμο σου. Είναι πιθανό να καταφέρεις την παράκαμψή τους αν οι εχθροί σου δεν αντιληφθούν τον σωστό τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Έτσι θα πετύχεις να φτάσεις στον στόχο σου το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε όμως να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να προσέξεις τα λόγια και τις πράξεις σου. Θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποιο μήνυμα που θα λάβεις, αγαπητέ Καρκίνε, θα σε ξαφνιάσει και θα αναστατωθείς προσωρινά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην δείξεις σε κανέναν την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να μην συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες στο ζώδιό σου για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα, αυτό όμως δεν είναι λόγος να αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που μπορούν να σε βλάψουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Καλό θα είναι όμως, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αν καταφέρεις να προσηλωθείς απολύτως στον στόχο σου, χωρίς η προσοχή σου να αποσπαστεί με ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται σε πραγματική ολοκλήρωση και να μην χρειάζεται πλέον κόπος για αυτό. Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου σε αυτή την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες στα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι εντάσεις των ημερών δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο – έως και σε ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αρκεί να μην βιάζεσαι για τίποτα και να περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact