ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 12 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά δικά σου θέματα να κάνεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα αλλά είσαι σε μια περίοδο που θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ταίρι θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος που θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκίνα να καταστρώνεις τα σχέδιά σου που θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις θα αγχώσουν αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι αλλαγές που θα έχεις αυτό το διάστημα θα κατακλύζουν την ζωή σου και θα δημιουργούν μεγάλη χαρά. Μην αφήσεις φιλικές σχέσεις να καταστραφούν. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει σε συζητήσεις που μπορεί να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να καταναλωθείς με άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι με την κοινωνικότητα που έχεις θα μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact