ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων ευνοείται και δημιουργεί αφορμή να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Ευθύνες που διαρκώς αυξάνονται δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε και ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που κυριαρχεί το ερχόμενο διάστημα σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που μπορεί να είχες τώρα θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό καινούργιες γνωριμίες έρχονται. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η ανάγκη σου για χαρά και ικανοποίηση παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα βέβαια θα είναι πολύ καλύτερα από ότι τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο. Ετοιμάσου να το απολαύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και αν είχες προβλήματα μπορείς να βρεις λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact