ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα σε αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και άφησε λίγο τις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις με μεγάλη σημασία και θα βρεθεί και ο τρόπος αντιμετώπισης των πληροφοριών αυτών. Μία σταθερότητα ακολουθεί σε πολλά πράγματα και σε δικαιώνει για τη στάση που κράτησες το προηγούμενο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μεγάλα προβλήματα σε έχουν καταβάλλει και αδυνατείς να βρεις λύσεις. Δυστυχώς οι λύσεις δεν μπορούν να έρθουν μόνο από σένα, οπότε ηρέμησε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναδιοργανωθεί προκειμένου να φτιάξεις το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των καταστάσεων .
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφο σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact