ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο εγωισμός και η σκληρότητα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων ήρθε στην επιφάνεια με σκληρό τρόπο δημιουργώντας αναστάτωση και θλίψη. Η μελαγχολία που σου προκάλεσε δεν δίνει λύσεις, επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με σοβαρότητα, δίνοντας καθοριστικό ξεκαθάρισμα σε ότι σε σχετίζει με τα άτομα αυτά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και η πορεία τους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο σου θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Ο τρόπος ζωής σου είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και δεν χωράει περιθώρια παρεμβάσεων. Κάποιες προτάσεις που θα παρουσιαστούν είναι αξιόλογες και αξίζει να τις εξετάσεις με προσοχή. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που δείχνουν ασήμαντες γιατί μέσα σε αυτές θα βρεθεί η λύση σε ζήτημα που σε βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Προσοχή σε πληροφορίες που μπορεί να σου έρθουν, μην πάρεις καμιά θέση για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Προβληματικά οικογενειακά θέματα μπορούν με προγραμματισμό να αποφευχθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκουσε και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δεν σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δεν θα λείψουν, περαστικοί ευτυχώς και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά μίλησε με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact