ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από τον Λέοντα θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε κάποιο πρόγραμμα για σήμερα που θα ευχαριστήσει και τους δύο αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα που δεν μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων για να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Προπάντων κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Σε διαβεβαιώνω ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλά νεύρα. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Έχεις γράψει μια λίστα πραγμάτων που πρέπει να ασχοληθείς σήμερα. Αλλά το βλέπω λίγο χλωμό. Γιατί διάφορα απρογραμμάτιστα θέματα θα προκύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας και το βράδυ απλώς θα κοιτάς την λίστα και θα γελάς γιατί πραγματικά τίποτα από όσα ήθελες να κάνεις δεν θα έχεις κάνει. Όμως και αυτά με τα οποία θα ασχοληθείς είναι χρήσιμα οπότε μην στενοχωριέσαι υπάρχει και η αυριανή μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά. Ποιο είναι; Να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να προσέχεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact