ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα, Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με καθοριστικά βήματα. Η ευτυχία μπορεί να έρθει μέσα από απλές κινήσεις, που αποφεύγεις όμως εδώ και καιρό. Βρες το θάρρος να προχωρήσεις στις επιδιώξεις που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη κι ούτε ένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα, Ταύρε μου, κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στεναχωρούν είναι μπροστά σου, αλλά η διαδικασία θα είναι αργή και δύσκολη. Θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη ψυχραιμία για να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Έχε υπομονή και σοβαρότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, Ταύρε, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου! Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι με τις καλές επιρροές των πλανητών, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ γρήγορα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ταύρε μου, απόφυγε τις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές και σίγουρα μείνε μακριά από τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι εξελίξεις, Δίδυμε, θα είναι ραγδαίες σε πολλά επίπεδα το ερχόμενο διάστημα και φαίνεται πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμη και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπίζεσαι, αφού η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και οδηγεί σε βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Δίδυμε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό να μη σε αγχώσει, αφού μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου όμως δεν κινούνται πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό, αφού οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πολλές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact