ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου, Κριέ, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Πρέπει όμως να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε ρίχνουν ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να ακολουθήσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, Κριέ. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι μεγάλες και, με σε όσα καταπιάνεσαι, τα βγάζεις εις πέρας άψογα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν άγχος και μεγάλη ένταση. Με τον Άρη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό (σε ευνοεί) μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αλλά μην τα παρατάς τώρα. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε άλλες υποθέσεις, που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι θετικές, Ταύρε μου, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact