ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι ήρθε η ώρα να οργανώσεις ένα επερχόμενο ταξίδι. Στην πραγματικότητα θα ήθελες να είναι όλα έτοιμα, ωστόσο πρόσεξε γιατί η εμπλοκή άλλων μπορεί να σε ταλαιπωρήσει να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου. Σήμερα προσπάθησε να μην παραμελήσεις τον σύντροφό σου. Δώσε σημασία στα οικονομικά σου και μην κάνεις περιττές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρείς μία στάση αναμονής σήμερα στη δουλειά, διαισθανόμενη ότι νέα project θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Αν και είσαι πρόθυμη να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά σου σήμερα, ωστόσο διατηρείς μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Μην παραμελείς τη σχέση σου. Έχεις ερωτική διάθεση, να την εκμεταλλευτείς. Επειδή πλησιάζουν οι γιορτές να είσαι αρκετά προσεκτική με τα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου μοιάζει να είναι λίγο δύσκολη σήμερα. Αρχικά θα προσπαθήσεις να τους προσεγγίσεις με διπλωματικό τρόπο, ωστόσο μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και να αρχίσεις να αποκαλύπτεις περισσότερα από όσα θες. Η ημέρα είναι ιδανική για χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου, αρκεί να δώσεις την απαιτούμενη σημασία. Προσοχή στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθείς να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να επηρεάσουν την ημέρα σου. Ωστόσο στην προσπάθειά σου να είσαι ήρεμη, μπορεί να πιεστείς περισσότερο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με σύνεση όσα συναντήσεις σήμερα και να είναι όσο περισσότερο ειλικρινής μπορείς. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται, όχι όμως και τα οικονομικά σου για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact