ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 14 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Για να έχεις μια αληθινή και ώριμη σχέση με τους ανθρώπους, Κριέ μου, πρέπει να δημιουργείς χώρο στη ζωή σου για τους άλλους, δεχόμενός τους όπως είναι. Στη σχέση σου με τρίτους πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη ανιδιοτέλεια και ελευθερία. Η ισχυρή σου προσωπικότητα κάποιες φορές οδηγεί στο να προσπαθείς να αλλάξεις τους κοντινούς σου ανθρώπους. Απόφυγέ το, καθώς έτσι τους καταπιέζεις και τελικά τους απομακρύνεις από κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια σήμερα, Κριέ μου, κάποια προβλήματα από το παρελθόν που δεν έχουν σημασία. Καλό θα είναι να μην τα συζητήσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έρχονται τα καλύτερα για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Κριέ. Σήμερα, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη γνώμη και την κριτική των άλλων. Η άποψή τους αυτή τη μέρα θα μετράει υπερβολικά για σένα, και ανάλογα με τη σκέψη κάποιου τρίτου, θα νιώθεις όμορφα ή άσχημα, αμφιταλαντευόμενος για την αξία σου. Αυτό είναι κάτι ξένο για σένα, οπότε θυμήσου να πιστεύεις στον εαυτό σου, κάνε αυτό που θέλεις πραγματικά και φτάσε εκεί, που εσύ επιλέγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ταύρε μου, αν νομίζεις ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να καταλάβει, πάρε αποφασιστικές πρωτοβουλίες, ώστε η κατάσταση να διορθωθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, Ταύρε μου, επειδή θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που είσαι σε θέση να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact