ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει το φιλότιμό σου και αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στις εξελίξεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχάσεις ότι για τον πλανήτη των περιορισμών, τα «πρέπει» και οι ευθύνες προηγούνται σε σχέση με τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συντηρεί ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή αλλά απ’ ότι φαίνεται θα χρειαστεί να «ζυγίσεις» αυτά που υπαγορεύουν οι επιθυμίες σου με κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς για το… κοινό καλό!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις αλλά και να εμπνευστείς ή να δημιουργήσεις. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ορίζει κάποιες προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με την σωματική ή ψυχική «ανασύνταξή» σου και δεν έχεις παρά να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν.
Ερωτικά
Όσο κι κάποιος/α επιμένει να σε «παρενοχλεί», είναι μια ώρα περισυλλογής κι ίσως είναι σκόπιμο να κάνεις μια ανασκόπηση εφ’ όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις πιο συλλογικά, ακόμη κι αν οι απόψεις κάποιων σου φαίνονται πολύ άκαμπτες για τα δεδομένα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι νοοτροπίες σας διαφέρουν… παρασάγγας!
Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σε περνά από διαδοχικές περιόδους έντασης και… αδιαφορίας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι τώρα λοιπόν, να ξέρεις ότι σύντομα θα αντικατασταθεί από την αντίθετή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή μια αποστολή που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου.
Ωστόσο, αν αφεθείς στην ροή των καταστάσεων και δεν «πατήσεις πόδι», η Σελήνη στην Παρθένο θα σε δυσκολέψει να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας.
Ερωτικά
Συνήθως η ερωτική σου διάθεση εξαρτάται από το πόσο αποδεκτός/η νοιώθεις αλλά αυτήν την φορά η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να αντιστρέψεις τα πράγματα «δανείζοντας» στο ταίρι σου λίγη από την σιγουριά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact