ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου

Κριός
Σήμερα μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί, η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι τονισμένες και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ανυπομονησία που έχεις, σε παρασύρει σε αποσυντονισμό;

Ταύρος
Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις να λύσεις καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Δίδυμοι
Θα είναι μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης αυτή η Τετάρτη για εσένα. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Καρκίνος
Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για το ζώδιό σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Λέων
Σήμερα βάλε σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλους καλούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η Σελήνη στον Ζυγό σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Παρθένος
Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου αυτήν την Τετάρτη με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Ζυγό. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός είναι λοιπόν να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις σου που ήταν λίγο απομακρυσμένες.

Ζυγός
Την σημερινή Τετάρτη η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και ευνοεί πρωτοβουλίες, ξεκαθαρίσματα και κάθε τύπου συζητήσεις, που θα διαλευκάνουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και εκτίμησε αυτά που έχουν να σου προσφέρουν τόσο οι δικοί σου άνθρωποι, όσο και οι συνεργάτες σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact