ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα βεβαιώνεσαι για κάποια ζητήματα, στα οποία επικρατούσε ασάφεια εδώ και καιρό, που σε εμπόδιζε να προχωρήσεις. Τώρα μπορείς να οργανώσεις με ασφάλεια τα ερχόμενα βήματα και να μην φοβάσαι κάποιο ενδεχόμενο αδιέξοδο. Η ζωή σου επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάει καθόλου άσχημα η σχέση σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου, που θα σου φέρουν όμως τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περάσει, χωρίς να φροντίζεις για την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Σύντομα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για δράση, που μπορείς να τις εκμεταλλευτείς σε βαθμό, που θα σε οδηγήσουν σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Αργότερα θα ισορροπήσουν τα πάντα μέσα σου και θα αισθανθείς πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να βγεις από το πρόβλημα που είσαι στην σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην καθυστερείς στα επαγγελματικά σου και κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου απελευθερώνεται το ερχόμενο διάστημα και βιώνεις μεγάλη ικανοποίηση από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το αποτέλεσμα. Νέες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους και σου προτείνονται ευκαιρίες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλη καταξίωση. Επεξεργάσου τες πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν βγάλεις τον ερωτισμό σου και την συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν μπορέσεις να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τους φόβους που σου άφησαν οι απογοητεύσεις του παρελθόντος, το μέλλον θα ανοιχτεί μπροστά σου γεμάτο ευκαιρίες και δίχως εμπόδια. Μην υπονομεύεις τα όνειρά σου με το φοβικό σου υποσυνείδητο. Απελευθέρωσε τη θετική σου ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα σου δώσει τον ερωτισμό και την δυναμικότητα που χρειάζεσαι, για να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι, που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να τα υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να τελειώσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να γίνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου δεν είναι πάντα ο σωστός και δυστυχώς δυσκολεύεσαι να τον τροποποιήσεις. Είναι πολύ πιθανόν να καταφέρεις μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί σε ισχυρή συμμαχία με πολύ θετικά για σένα αποτελέσματα. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να το εμποδίσει αυτό, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν οριστικά στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φορτίζεις σήμερα τον σύντροφό σου με προβληματισμούς, που μπορεί να έχεις από άλλους τομείς. Μίλησε μαζί του για αυτά που σε ενδιαφέρουν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς – και πρέπει – να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος και δεν χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμα, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις δρομολογήσει. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να οδηγηθεί στην κατεύθυνση που οι καταστάσεις υποδεικνύουν. Η υποστήριξη που δέχεσαι από αγαπημένα πρόσωπα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν και πώς να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις τις κινήσεις σου ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σύντομα μπορείς να αποζημιωθείς για μία μεγάλη περίοδο της ζωής σου, στην οποία τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως έπρεπε. Η νέα τροπή των πραγμάτων δεν είναι καθόλου τυχαία και όσοι φθονούν το αποτέλεσμα, ευκαιρία είναι να μάθουν για τις τεράστιες θυσίες που έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου μπορείς να τα αποφύγεις, μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί θα έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact