ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου

Κριός
Σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μην δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο, γιατί δε θα οδηγηθείς σε συμπεράσματα… οπότε άδικα ο κόπος σου!!!

Ταύρος
Ονειρεύσου νέες προοπτικές που ανοίγονται σήμερα μπροστά σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, μπορείς να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει αποτελεσματικά.

Δίδυμοι
Όλα όσα σε απασχολούν και σε αγχώνουν, προσπάθησε σήμερα να τα φέρεις στο προσκήνιο και να τα λύσεις. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να το κάνεις και θα νιώσεις αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που θα πετύχεις. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που θα έχεις.

Καρκίνος
Μία εσωτερική δύναμη θα σε κάνει σήμερα να δεις πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις στη ζωή σου. Τελείωσε όλες τις μισοτελειωμένες δουλειές που έχεις και μην αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις σήμερα. Η μέρα προστάζει να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου περισσότερο από τη λογική.

Λέων
Όλα όσα θέλεις να πετύχεις, πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά από πριν. Βάλε κάτω τη λογική σου και προσπάθησε να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις, τόσο για την καριέρα όσο και για τα οικονομικά σου. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μη χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Παρθένος
Σήμερα προσπάθησε να καταλάβεις τους φόβους σου και όλα όσα σε κρατάνε μακριά από τους στόχους σου. Μην αποφεύγεις τις ευθύνες σου, γιατί αυτό δε θα σου κάνει καλό. Οι δυναμικές κινήσεις είναι η λύση για να πετύχεις όλα όσα θέλεις.

Ζυγός
Είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα η σημερινή Τετάρτη για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και περιδιαβαίνεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Σκορπιός
Μην πτοηθείς σήμερα, με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν μπροστά σου. Μπορείς να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους, καθώς η οικογένεια και οι φίλοι σου θα είναι στο πλάι σου, να σου συμπαρασταθούν. Να έχεις ηρεμία και σιγουριά για τις δυνατότητές σου.

Τοξότης
Σήμερα προσπάθησε να είσαι προσηνής, απόφυγε κριτική και περιττά σχόλια, μην εκνευρίζεσαι και μην θυμώνεις αν δεν έχεις ουσιαστικό λόγο να το κάνεις. Προσπάθησε να είσαι επιεικής με τους συνομιλητές σου και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλοι κάνουμε λάθη.

Αιγόκερως
Σήμερα να περιμένεις αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα πεις και σε κουβέντες που θα κάνεις με τους γύρω σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς από πλευρά σου και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ!

Ζυγός
Σήμερα θα ασκείς μία έντονη επιρροή στα άτομα που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις όλα όσα θέλεις. Κάποιο πολύ δικό σου πρόσωπο θα είναι στο πλευρό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σου.

Ιχθείς
Σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια μικρά προβληματάκια εκεί που δεν τα περιμένεις και κάποιοι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ψύχραιμος και λογικός στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact