ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου

Τελείωσε και αυτός ο μήνας, λίγο δύσκολος για τα περισσότερα ζώδια αλλά…

Πως θα πάνε ωστόσο την τελευταία μέρα του μήνα και «φαρμακερή» ;

Διαβάστε αναλυτικά:

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τελευταίο διάστημα αισθάνεσαι πιεσμένος και έχεις φτάσει τον εαυτό σου στα άκρα. Αυτή η μέρα όμως, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, είναι καλή για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου και για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις σου. Ευνοούνται τα ερωτικά σου και θα έχεις σε κάθε σου κίνηση και προβληματισμό την βοήθεια του συντρόφου σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό και κράτησε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να ωφεληθείς. Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει να το βοηθήσεις. Μην του αρνηθείς, όσο περιορισμένος και αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, βάλε σήμερα σχέδια για το μέλλον, γιατί θα έχεις την βοήθεια των πλανητών για να τα προωθήσεις με αποτελεσματικότητα. Πρόσεξε μόνο τα οικονομικά σου, γιατί πρέπει άμεσα να παγώσεις όλα τα περιττά έξοδα, για να τα βγάλεις πέρα. Ανάλογη υπευθυνότητα και ενδιαφέρον πρέπει να επιδείξεις και στην οικογένειά σου, προσφέροντας τους την βοήθεια σου.

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αναμένονται καλές εξελίξεις σε θέματα που σε αφορούν άμεσα, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και σε επηρεάζει άμεσα. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιος από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία και η ικανοποίηση που θα νιώσεις θα σε δικαιώσει απόλυτα.

Λέων
Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, αγαπητέ Λέοντα, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις το βράδυ σου με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου. Η ημέρα κρύβει πολλές και δυσάρεστες εκπλήξεις και θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η μέρα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, λόγω της θετικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και θα σε επηρεάσει. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ωστόσο στη διαχείριση των οικονομικών σου. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Πριν επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι βγαίνεις οικονομικά. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact