ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις μεγάλη ηρεμία. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι προετοιμάσου για να δεχτείς κάποιες εξελίξεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα για καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν να ξέρεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η σημερινή ημέρα ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact