ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια εως τις 4 Μαρτίου

Κριός
Διάθεση: Αυτό το διάστημα αισθάνεστε ότι κανένας γύρω σας δεν καταλαβαίνει ποσά πολλά βάρη έχετε φορτωθεί στην πλάτη σας.
Έρωτας: Οι αστρολογικές όψεις πιέζουν το ψυχολογικό σας κομμάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συναισθηματικά δεν είστε καλά.
Επαγγελματικά: Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να ταχτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας το συντομότερο δυνατόν. Η προσπάθεια σας να βοηθήσετε στον χώρο της εργασίας σας, δυσχεραίνει αυτή την εβδομάδα.
28/2: Αναρωτηθείτε αν βρήκατε τον σωστό δρόμο για την επιτυχία. Πρέπει να υπολογίσετε κάθε δεκάρα που θα ξοδέψετε.

Ταύρος
Διάθεση: Ο πανικός σάς ακολουθεί. Όλη αυτή η ταλαιπωρία μοιάζει να κάνει τους περισσότερους από εσάς λίγο δύσπιστους και δύσκαμπτους.
Έρωτας: Παρά την καλή θέλησή σας είναι παρά πολύ δύσκολο σε αυτή την καμπή να κάνετε αλλαγές γιατί δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε.
Επαγγελματικά: Η συναισθηματικότητα σάς διδάσκει ποσό σημαντικό πράγμα είναι το να μοιράζεστε και να παλεύετε για έναν κοινό σκοπό με τους συνεργάτες σας.
26/2: Οι καθυστερήσεις θα είναι μεγάλες σήμερα.

Δίδυμοι
Διάθεση: Ξεκουραστείτε γιατί έχετε πάρα πολλά να κάνετε και η κούραση είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Έρωτας: Είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Έχετε μια τάση να κολλάτε σε άσχημα πράγματα. Αντιληφθείτε ότι ένας Δίδυμος είναι πολύ πιο γρήγορος στον τρόπο σκέψης του από οποιονδήποτε άλλον.
Επαγγελματικά: Αν διώξετε τα αρνητικά αισθήματα και τον θυμό από μέσα σας, θα είστε οι πρώτοι που θα δείτε καινούριες ευκαιρίες και ανοίγματα.
2/3: Ψάξτε τι από αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας είναι αξιόπιστο και χρησιμοποιήστε το.

Καρκίνος
Διάθεση: Κάθε εμπειρία στη ζωή μάς αποφέρει όχι μόνο γνώση αλλά και την ικανότητα να βρούμε άλλους τρόπους να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Έρωτας: Ο θυμός, η ένταση, η απογοήτευση και ο πανικός σάς κάνει να μη μεταφέρετε αντικειμενικά μηνύματα στο έτερόν σας ήμισυ. Γι’ αυτό δώστε προσοχή!
Επαγγελματικά: Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας ασκούν έντονη κριτική στον τρόπο που δουλεύετε και σας κοιτάνε μόνο σαν χρήμα.
1/3: Το υπερβολικό άγχος λόγω αυξημένων υποχρεώσεων έχει αρχίσει να σωματοποιείτε.

Λέων
Διάθεση: Οι επαφές επηρεάζονται, ενώ το τοπίο γύρω σας είναι θολό. Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την καμπή της ζωής σας νιώθετε αβέβαιοι ή μπερδεμένοι.
Έρωτας: Ανοιχτείτε και ζητήστε βοήθεια από κάποιους ή φροντίδα. Μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι την κίνηση αυτή την εποχή.
Επαγγελματικά: Αυτό που πρέπει να δείτε είναι αν πραγματικά υπάρχουν τα περιθώρια να ορθοποδήσετε μέσα από το επαγγελματικό κομμάτι που χειρίζεστε τώρα.
27/2: Δείξτε κατανόηση, όλοι είναι αγχωμένοι και λίγο στον κόσμο τους.

Παρθένος
Διάθεση: Νιώθετε ανικανοποίητοι και είναι λογικό, γιατί έχετε συναντήσει αρκετά προβλήματα και περίεργες αντιδράσεις από πρόσωπα που είναι παρά πολύ κοντά σας.
Έρωτας: Περνάτε μια περίεργη μπόρα όπου προσπαθείτε να κρατηθείτε από κοντινά σας πρόσωπα, άλλοι στρέφεστε στα παιδιά σας, άλλοι στους γονείς σας ή οι γονείς και τα παιδία στρέφονται ο ένας προς τον άλλο
Επαγγελματικά: Κάποιοι ίσως να πρέπει εγκαταλείψετε ό,τι σας τρώει πολύ χρόνο χωρίς να σας δίνει το απαραίτητο οικονομικό αποτέλεσμα.
3/3: Μην παραπονιέστε. Δεν βοηθάει πουθενά.

Ζυγός
Διάθεση: Κάποιοι θα αντιληφθείτε ότι δεν είστε οι πιο δραστήριοι και οι πιο γρήγοροι και ότι πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς σας.
Έρωτας: Για μεγάλες αγάπες και μεγάλες φουρτούνες δεν είστε προς το παρόν έτοιμοι.
Επαγγελματικά: Η επιτυχία και η εξασφάλιση των προς το ζην και της καθημερινότητας είναι ένα παρά πολύ μεγάλο κεφάλαιο και μια μεγάλη πρόκληση στην όποια ανταποκρίνεστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
28/2: Έχετε πρόβλημα με το νευρικό σας σύστημα λόγω απαιτήσεων, συζητήσεων και γκρίνιας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact