ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική κι αγχωτική από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Κριέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Φρόντισε να περάσετε χαλαρά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, διαφορετικά θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Για τα οικονομικά σου να ξέρεις, ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή τη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις, ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις όμως, αφού οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου, Ταύρε μου. Μπορείς σήμερα να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου κι η επίτευξη των στόχων σου είναι κοντά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλές πράξεις, που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με θέματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα μη χαλαρώσεις στο παραμικρό και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που καλυτερεύουν. Φρόντισε, λοιπόν, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, αφού θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Διάφορα ορόσημα που έχεις θέσει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Καρκίνε μου, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις, αφού δε θέλεις να το δεις να απομακρύνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα τις παγίδες, που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που ίσως έχεις. Θα σου γίνουν προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact