ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 10 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Επιπλέον, τονίζει τις πιο επικοινωνιακές πτυχές σου (ταξίδια, νέες γνωριμίες, συζητήσεις κλπ), φρόντισε ωστόσο να μην παρασύρεσαι από τις εντυπώσεις και χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες υποθέσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, ενώ συμβάλλει σε θετικές εξελίξεις στην δουλειά σου, ιδιαίτερα μέσω μιας συμφωνίας ή συνεργασίας.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα, χωρίς όμως να πιέζεσαι για κάτι άμεσα. Κράτα λοιπόν επαφή και δώσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στην «άλλη πλευρά», αφού σύντομα οι συνθήκες θα γίνουν πολύ καλύτερες.

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Με την Σελήνη στους Διδύμους, τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχο σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη, ώστε να αποφύγεις αχρείαστα έξοδα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ισορροπεί μέσα από κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα και είτε πρόκειται για την ψυχαγωγία σου, είτε για επιμορφωτικές δραστηριότητες, τελικά θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος/η από αυτά που θα γίνουν.
Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή για να αποδείξεις ότι στον έρωτα, πέρα από το συναίσθημα έχει μεγάλη σημασία τόσο η… τεχνική, όσο και η αμοιβαία διάθεση προσφοράς! Ίσως μάλιστα να γίνει «κάτι» με ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις στην δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σε βοηθά να ξεχωρίσεις αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρακτικό τρόπο σκέψης σου, ώστε να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι την… επιπολαιότητά σου! Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να εξωραΐσεις και να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου, ενώ συμβάλλει θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα.
Ερωτικά
Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Πριν όμως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είσαι… ματιασμένος/η, ξεκίνα από τα βασικά: Τι έφαγες, πώς κοιμήθηκες και κυρίως με ποιο τρόπο ταλαιπώρησες τον εαυτό σου, ώστε σήμερα να σε «εκδικείται». Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα καλά της τεχνολογίας και να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από αυτά που θα μάθεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα σου γίνει μια «κρούση», το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα ήδη δεσμευμένο άτομο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact