ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ ενέργεια και δυναμικότητα. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και θα δεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να του πεις για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι η συμβουλή που θα σου δώσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στην εργασία σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό σε ευνοεί και πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν. Θα φτιάξει την επικοινωνία σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα μπορείς να αισθανθείς πλήρης και θα απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ημέρας σου με πολύ κέφι και δυναμικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά -σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου για να αρχίσεις να αποκτάς νέες εμπειρίες, γεγονός που θα σε βοηθήσεις να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε κουράζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα μπορέσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οπότε μην αγχώνεσαι απλά βάλε πρόγραμμα και όλα θα είναι καλά. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα γραφειοκρατικά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact