ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου

Κριός
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση και θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα με θετικότητα και αισιοδοξία. Θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και πλέον άφοβα θα μπορέσεις να κάνεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Μία βραδινή έξοδος θα σου έφτιαχνε την διάθεση. Μην μείνεις κλεισμένος στο σπίτι!

Ταύρος
Σήμερα αυτά που θα θέλεις να κάνεις θα είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω αν πραγματικά θα σου φτάσει ο χρόνος για να τα πετύχεις. Θα συμβούν αρκετά στο προσκήνιο στον επαγγελματικό σου χώρο που πρέπει να προσέξεις γιατί υπάρχει κίνδυνος έκθεσης.

Δίδυμοι
Σήμερα αυτά που θα θέλεις να κάνεις θα είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω αν πραγματικά θα σου φτάσει ο χρόνος για να τα πετύχεις. Θα συμβούν αρκετά στο προσκήνιο στον επαγγελματικό σου χώρο που πρέπει να προσέξεις γιατί υπάρχει κίνδυνος έκθεσης.

Καρκίνος
Οι τόνοι και οι ρυθμοί σήμερα ανεβαίνουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προγραμμάτισε τη μέρα διαθέτοντας τον χρόνο στις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Θα μείνεις ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Λέων
Αυτή η Τρίτη θα είναι δύσκολη για αυτά που θέλεις να πετύχεις καθώς τρίτοι θα σου δημιουργήσουν εμπόδια στο δρόμο σου. Πρέπει να είσαι δυναμικός και αποφασιστικός για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τους σκοπέλους.

Παρθένος
Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις τους κοντινούς σου ανθρώπους και να κάνεις κουβέντες μαζί τους εκ των έσω. Προσπάθησε μόνο να μην συγκρουστείς μαζί τους γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Επίσης ρίξε νερό στο κρασί σου και μην εναντιώνεσαι σε αυτά που σου λένε μόνο και μόνο για να το κάνεις.

Ζυγός
Μεγάλες καθυστερήσεις σε περιμένουν σήμερα και δε σε βοηθούν να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου προβλήματα. Η μέρα θα φρενάρει τα έσοδά σου και θα νιώσεις τις υποχρεώσεις σου να σε πνίγουν. Ψυχραιμία είναι ο κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις για να μην έχεις δραματικές συνέπειες.

Σκορπιός
Η μέρα απαιτεί από εσένα να κινηθείς έξυπνα και διπλωματικά. Μην απογοητευτείς με τις φήμες που κυκλοφορούν και κυνήγησε την τύχη σου. Η ασυνέπεια από πλευρά των άλλων θα σε φέρουν σε δυσμενή θέση απέναντι στους εργοδότες σας.

Τοξότης
Σήμερα προσπάθησε να είσαι προσηνής, απόφυγε κριτική και περιττά σχόλια, μην εκνευρίζεσαι και μην θυμώνεις αν δεν έχεις ουσιαστικό λόγο να το κάνεις. Προσπάθησε να είσαι επιεικής με τους συνομιλητές σου και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όλοι κάνουμε λάθη.

Αιγόκερως
Δύσκολη ημέρα για πείσματα και αντιπαραθέσεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο πιέσεις ή αντεκδικήσεις και βρες οπωσδήποτε έναν τρόπο να συνυπάρχεις με τους οικείους σου. Τα ψέματα που θα πεις θα σου φέρουν μεγάλους μπελάδες, γι’ αυτό όσο κι αν σε πληγώνει προτίμησε την σιωπή.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τον Κριό παίζει περίεργα παιχνίδια στην ερωτική σου ζωή ιδίως αν συνδέεται με φίλους ή τη δουλειά σου. Μία αλλαγή στο σπίτι ή στην οικογένεια θα επηρεάσει τις κοινωνικές σου δραστηριότητες ή τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να προετοιμάσεις πρώτα όσους εμπλέκονται για να μην βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ιχθείς
Να είσαι ευέλικτος σήμερα απέναντι σε κάποιες δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και μην αρχίζει την μουρμούρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά σου κρύβουν εκπλήξεις.

Πηγή:Myastro.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact