ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 3 Ιανουαρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, χρειάζεσαι περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από σήμερα και στο εξής, θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βελτιώσεις αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Ταύρος
Ξημερώνει για εσένα, φίλε Ταύρε, μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, όπου όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων, που μπορεί να σε χρειάζονται.

Δίδυμοι
Η μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Καρκίνος
Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Λέων
Η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Παρθένος
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις για καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός
Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα και ιδιαίτερα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη που θα κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου και από μια άλλη οπτική γωνία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact