HOT

5 στάσεις που σιχαίνονται οι γυναίκες (αλλά δε θα στο πουν ποτέ)!

Πέντε πράγματα που μπορούν να τις εξοργίσουν

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών για κάποιο περίεργο και σκοτεινό λόγο, και όταν φυσικά έρχεται το θέμα του σεξ στο προσκήνιο, βάζουν πάνω απ’ όλα τη δική τους ευχαρίστηση, κι άμα λάχει και ευχαριστηθεί κι εκείνη, όλα καλά, κάτι που φυσικά εμάς ως γυναίκες μπορεί και να μας εξοργίσει. Για παράδειγμα: Γιατί χρυσό μου παιδί επιμένεις να κάνεις αυτή τη στάση όταν βλέπεις ότι η άλλη η δόλια όχι μόνο δε βολεύεται αλλά βασανίζεται κιόλας; Και επειδή το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να οδηγήσει στην αγανάκτηση, με αβέβαια αποτελέσματα για σένα, και επειδή αγαπάμε τις φίλες μας και γενικά τις γυναίκες εκεί έξω, λέμε να σου παρουσιάσουμε, κάποιες στάσεις, τις οποίες εσύ μπορεί να λατρεύεις, αλλά η καλή σου δεν έχει την ίδια άποψη. ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ. Και χαζομάρα θα συμπληρώσουμε εμείς, αλλά τελοσπάντων.

1. Στα τέσσερα: Δεν ξέρουμε η δικιά σου τι άποψη έχει, σε περίπτωση φυσικά που έχεις γκόμενα, αλλά εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία… πονάει με τη συγκεκριμένη στάση. Πριν τα ρίξεις στην παρτενέρ σου κατηγορώντας τη ότι είναι ξενέρωτη, ε όχι, βεβαιώσου ότι κάνεις τα πάντα σωστά. Και επειδή δεν ξέρουμε αν πιάνεις αυτό που υπονοούμε, πριν κάνεις την επίθεσή σου κάνε κάτι για να υπάρξει η απαραίτητη υγρασία προηγουμένως γιατί διαφορετικά, ξέχνα τα doggy style και τα ακροβατικά.

2. Aπό πάνω: Νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες την απολαμβάνουν και τη χαίρονται; Λυπούμαστε που θα σε ενημερώσουμε, αλλά αυτές που τρελαίνονται για τη στάση αυτή, είναι οι πορνοστάρς και οι γυναίκες με ύψος 1,75 και πάνω. Ο πρώτος λόγος είναι ανατομικός διότι αν εσύ είσαι μεγαλόσωμος και εκείνη πιο μικροκαμωμένη, θα πρέπει να το κάνει το σπαγγάτο της για να ανοίξει τα ποδαράκια της-θα τη βολεύει μόνο σε περίπτωση που είναι πρωταθλήτρια στις ασκήσεις εδάφους-. Ο δεύτερος λόγος είναι η ανασφάλεια: Πώς φαίνεται η κοιλιά, το στήθος, το κούνημα και όλα τα γνωστά που σκέφτεται κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη. Και για να στο κάνουμε ακόμα χειρότερο: Αν μία γυναίκα σιχαίνεται το από πάνω, θέλει πολλή δουλίτσα από σένα για να την πείσεις να το αγαπήσει.

3. Ανάποδο cowgirl : Eιλικρινά μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι σας έχει πιάσει όλους με τη στάση αυτή; Αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή τρέμεις μήπως σου σπάσει τίποτα, γιατί προσπαθείς να την πείσεις να την αγαπήσει; Άσε που ούτε εκείνη το ευχαριστιέται γιατί δε διεγείρονται τα σωστά σημεία. Και τελοσπάντων αντιλαμβάνεσαι πόσο βασανιστικό και μη ευχάριστο είναι για εκείνη να προσπαθεί να στηριχθεί και παράλληλα να είναι σέξι και… γεμάτη χάρη; Είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζεις. Σε τέτοιο σημείο που κάνει το doggy style φαίνεται παιχνιδάκι.

4. Η… 69: Μπορεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στάσεις, στα λόγια πάντα, αλλά βρε αγόρι μου, δε βολεύει όπως και να το κάνουμε. Οι περισσότερες φυσικά, υποστηρίζουν ότι τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρωθούν σε αυτό που κάνουν και παράλληλα σε αυτό που τους… κάνουν! Δηλαδή με λίγα λόγια να θέλεις να φωνάξεις και να μην μπορείς! Ε δεν είναι πρόβλημα;

5. Οτιδήποτε στα όρθια: Ναι εντάξει έχεις δει πολλές ταινιούλες που ο πρωταγωνιστής πιάνει τη γκόμενα και τη στήνει τον τοίχο-στον αέρα φυσικά-αλλά εκτός του ότι μπορεί όλο αυτό να γίνεται με διαλείμματα, δεν ξέρεις τι μπορεί να υπάρχει σα στήριγμα για να τους βοηθάει. Ε εσένα, ακόμα και 40 κιλά να είναι η άλλη, δε σε βοηθάει τίποτα, που σημαίνει ότι εσύ καταλήγεις με λουμπάγκο και εκείνη με μώλωπες και καρούμπαλα. Α και νεύρα! Οπότε άστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ…


Μία επιστημονική έρευνα από το πανεπιστημίου του Μιλάνου με επικεφαλή τον καθηγητή Mario Dell’ Agli και την ερευνητική του ομάδα, έρχεται για να βάλει τέλος πλέον σε ένα πρόβλημα ταμπού που επηρεάζει την ζωή εκατομμυρίων αντρών στον κόσμο. Σύμφωνα με διεθνής έρευνες περισσότερη από το 35% των αντρών κάτω των 35 ετών αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης ή πρόωρης εκσπερμάτωσης ενώ το ποσοστό εκτοξεύετε στο 64% από 35 εώς 60 ετών. Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα με το78% των αντρών ανεξαρτήτου ηλικίας να δηλώνουν ότι είχαν έστω και μία φορά εμπειρία πρόωρης εκσπερμάτωσης ή αδυναμία στύσης.

Η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα είχε ώς αντικείμενο μελέτης το φυτό επιμήδιο και τις επιδράσεις που έχει στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.Η διάρκεια της έρευνας ήταν 17 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα πρώτα 6 ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα από τον ίδιο τον καθηγητή και την ομάδα του. Μετά τον 6 χρόνια υπήρξε μία μεγάλη οικονομική ενίσχυση και χρηματοδότηση από κάποιους Ευρωπαίους επιχειρηματίες. Μετά από χρόνια έρευνα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και ουσιαστικά όπως δήλωσε και ο καθηγητής Mario Dell’ Agli δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να παρατηρήσουν την φύση και να την βάλουν μέσα σε ένα βάζο.


Αυτή είναι η ιστοσελίδα του προϊόντος πώλησης στην Ελλάδα προσοχή σε απομιμήσεις


Το Επιμήδιο όπως είναι και η επιστημονική του ορολογία ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ, καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς και φαρμακευτικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημικό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά και της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του. Επίσης υπάρχουν ιστορικές καταγραφές μεταξύ του 800 και του 1400 που αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο φυτό το χρησιμοποιούσαν και οι βασιλιάδες για να ενισχύσουν την δύναμη του σπέρματος τους ώστε να έχουν απογόνους αγόρια. Και στην σύγχρονη βοτανολογία χρησιμοποιούσαν πολύ σε ζευγάρια που ήθελαν να κάνουν παιδιά αλλά αδυνατούσαν.

Η δραστική ουσία του Epimedium, η ικαριίνη, δεσμεύει το ένζυμο SHGB, τα επίπεδα του οποίου αυξάνονται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζονται τη βιολογική δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση. Η ικαριίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, κι ενισχύει τη ροή του αίματος στα αναπαραγωγικά όργανα και ιδιαίτερα στο πέος. Η κινεζική παραδοσιακή ιατρική, χρησιμοποιεί και χορηγεί το βότανο και στα δύο φύλα. Στους άνδρες, εκτός από τη στυτική δυσλειτουργία, χορηγείται και για την αύξηση των σπερματοζωαρίων αλλά και για να αυξήσει την ερωτική τους διάρκεια. Στις γυναίκες δίδεται συνήθως για την καταπολέμηση της κόπωσης, και της υπέρτασης που εμφανίζεται μετά από την εμμηνόπαυση.

Εν κατακλείδι το Epimedium καταπολεμά της στυτική δυσλειτουργία, δυναμώνει τους εξασθενημένους οργανισμούς, αυξάνει τον αριθμό σπερματοζωαρίων και βάζει τέλος στης πρόωρη εκσπερμάτωση στους άντρες και την ερωτική διάθεση καθώς λειτουργεί και κατά της εμμηνόπαυσης στις γυναίκες. Αποτελεί πλέον το κοινό “μυστικό” πολλών πολλών ανδρών.

Το σκεύασμα κυκλοφορεί σε μαρμελάδα. Με υφή μελιού και ανθόμελο στα συστατικά του, το Epimedium είναι ένα προϊόν που συνδυάζει το φυτό επιμήδιο με άλλα θαυματουργά δώρα της φύσης, όπως είναι ο βασιλικός πολτός, η γύρη, το τζίντζερ, το τζίνσενγκ, η μάκα, η κανέλα και η βανίλια. Μια κουταλιά με μια αψάδα στη γεύση και ο έρωτας ξαναγίνεται απόλαυση. Για όλες και όλους και το εντυπωσιακότερο που κάνει όλη την επιστημονική κοινότητα να είναι εντυπωσιασμένη τόσο από τα αποτελέσματα του, όσο και από την σύνθεσή του, είναι ότι είναι 100% βιολογικό προϊόν χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό όπως διάφορα χημικά σκευάσματα τύπου βι@..pa!
Η πανεπιστημιακή έρευνα είχε την ιδιαίτερη διάκριση να δημοσιεύτεί στη σπουδαία μηνιαία έκδοση της Αμερικανικής Ένωσης Χημικών (Αmerican Chemical Association) καθώς διαθέτει και πιστοποιητικά isso 2000 και πολλά πολλά άλλα που το καθιστούν ως την καλύτερη και ποιο ακίνδυνη λύση στο είδος του. Μάλιστα η επιστημονική ομάδα του Dell’ Agli έχει προταθεί και για νόμπελ ευρεσιτεχνίας βιολογικού προϊόντος.

Το προϊόν πωλείται είδη σε όλες τις χώρες του πλανήτη όπως και στην Ελλάδα με τα αποτελέσματά του να είναι ακόμα εντυπωσιακότερο καθώς το 97% των χρηστών δηλώνουν απολυτά εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι και μάλιστα να έχουν δει εμφανή διαφορά μέχρι και 100% από την πρώτη κιόλας χρήση. Η εταιρεία που έχει την αποκλειστική του διάθεση να δηλώνει ότι υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση και πολύ πιθανό να μην μπορεί να υπάρξει σε όλους η δυνατότητα να αποσταλεί.

Αυτή είναι η ιστοσελίδα του προϊόντος πώλησης στην Ελλάδα προσοχή σε απομιμήσεις

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Το επόμενο μεγάλο ξεπούλημα με την Αλβανία…

Συνεχίζουμε με την επόμενη διαπραγμάτευση που έχουμε, με…

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τον…

Εγκληματίας προσπάθησε να ξεφύγει απο την αστυνομία και «βούλιαξε» σε βάλτο

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα είχε η η καταδίωξη ενός…

Ρωσία: Άρχισε η κατασκευή του πρώτου υπερηχητικού βομβαρδιστικού Tu-160M2

Στην Ρωσία, η εταιρεία αεροναυπηγικής Tupolev, έκανε γνωστό…

Παρουσιάστηκε νέος κίνδυνος καπνίσματος

Φιλανδοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δέκα τσιγάρα…

«Βομβαρδισμός» ξένων δημοσιευμάτων: «Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο»!

Πλήρως ανησυχητικά είναι τα δημοσιεύματα ξένων έγκυρων εκδόσεων…

Ο Πούτιν προειδοποιεί: «Έρχεται μεγάλο χάος…»

Σύμφωνα με ρωσικές υπηρεσίες, ο Πρόεδρος της Ρωσίας…

Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): «Μας ντροπιάζει η σημαία στη βραχονησίδα»

«Δημιουργεί πραγματικά εξαιρετικής φύσεως προβλήματα» Μιλώντας στο ραδιόφωνο…

Το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον Μητροπολίτη

Ο κ. Ησύχιος που από το 2012 κατείχε…
contact