ΕΛΛΑΔΑ

Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και το κόλλησε στο κεφάλι του μηνυτή μέσα στο δικαστήριο

Σύμφωνα με τη σελίδα lakonikostypos.gr, ξαφνικά ένας άνδρας ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά παράτυπων μεταναστών, άρπαξε το όπλο αστυνομικού που βρισκόταν στην αίθουσα και το κόλλησε στο κεφάλι του μηνυτή.

Υπό την απειλή του όπλου, ο δράστης κλείδωσε το ακροατήριο στην αίθουσα. Οι δικαστές κατάφεραν να διαφύγουν ενώ η μητέρα του μηνυτή φέρεται να κατέρρευσε λιπόθυμη.

Η αστυνομικός μαζί με άλλους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ από την κατοχή του κατέσχεσαν το περίστροφο με έξι φυσίγγια.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, ο 41χρονος, εντός αίθουσας δικαστηρίου όπου παρευρίσκετο ως μάρτυρας, απείλησε με περίστροφο που κατείχε, γυναίκα αστυνομικό καθώς και 38χρονο ημεδαπό ενώ κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση της αστυνομικού της απέσπασε τον ατομικό της οπλισμό.

Στην προσπάθεια της αστυνομικού να τον αφοπλίσει και να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους πολίτες, επιχείρησε να την πυροβολήσει με το περίστροφο που κατείχε, το οποίο δεν εκπυρσοκρότησε.

Η αστυνομικός μαζί με άλλους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ από την κατοχή του κατέσχεσαν το περίστροφο με έξι (6) φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact