ΕΛΛΑΔΑ

Έλυσε τα δεσμά της και πάλεψε με τους δολοφόνους η 35χρονη – Τι έδειξε η νεκροτομή για το τριπλό έγκλημα στον Έβρο

.gad, #ad-single-article-end { margin: 5px auto; display: table; width:100%;} @media (max-width: 767px) { .dfp { float: none !important; margin: 10px auto !important; } }

Έλυσε τα δεσμά της και πάλεψε με τον ή τους δολοφόνους η μεγαλύτερη από τις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν κυριολεκτικά σφαγμένες το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Πραγγί Διδυμοτείχου, όπως δείχνουν τα αμυντικά τραύματα που έφερε στο χέρι.

Προφανώς, η άτυχη γυναίκα που ήταν περίπου 35 χρόνων, κατάφερε να λύσει τα σχοινιά με τα οποία την είχαν δέσει και που βρέθηκαν πεσμένα κοντά στην σορό της. Στην πάλη της με τον δολοφόνο, δέχθηκε τραύματα και στο θώρακα από το ένα μαχαίρι επιβίωσης που βρέθηκε στον τόπο του τριπλού φονικού.

Όμως, σύμφωνα με το protothema, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την σφαγή της και των δυο νεότερων κοριτσιών ηλικίας 17-18 και 15-16 χρόνων, που επίσης σφαγιάστηκαν με πανομοιότυπο τρόπο, δηλαδή με βαθύ τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι. Μόνο η μικρότερη δεν ήταν δεμένη, αντίθετα με τις άλλες δυο.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Παύλος Παυλίδης που έκανε τη νεκροτομή στις τρεις σορούς για το έγκλημα στον Εβρο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε και το δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο. Ωστόσο, τα θανατηφόρα τραύματα είναι μεγάλα και πανομοιότυπα και θα μπορούσε να είχαν προκληθεί από οποιοδήποτε από τα δυο. Όσο για την πιθανή συγγενική σχέση των τριών γυναικών, θα επιβεβαιωθεί με την εξέταση του DNA τους, ενώ έχει ληφθεί υλικό και για τοξικολογικές αναλύσεις.

Η νεκροτομή έδειξε ότι δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση στα θύματα, ενώ αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο της ληστείας, παρ’ όλο που οι τσέπες τους βρέθηκαν βγαλμένες προς τα έξω. Ωστόσο, η μεγαλύτερη γυναίκα φορούσε τα χρυσαφικά της και η δεύτερη ένα μπρασελέ με ένα αστεράκι που βρέθηκαν άθικτα. Έτσι, εκτιμάται ότι ο δολοφόνος έψαχνε τα στοιχεία ταυτότητάς τους για να τα εξαφανίσει.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ανήλικης από το κινητό της που μάλλον δεν πρόσεξε ο δολοφόνος και βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, έτσι ώστε να έρθουν σε επαφή με συγγενικά της πρόσωπα που ίσως φωτίσουν την ταυτότητα και των τριών θυμάτων. Πάντως, μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναζητήσει τις τρεις γυναίκες, που πιθανολογείται ότι ήταν Σύριες. Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αναζητούν τις κλήσεις που είχε κάνει το κορίτσι, ώστε να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν τα θύματα.

Στην έρευνα για την εξιχνίαση της φρικιαστικής υπόθεσης συμμετέχει και κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα και ήδη διαπίστωσαν ότι τις προηγούμενες ημέρες της άγριας δολοφονίας δεν είχε καταγραφεί είσοδος προσφύγων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact