ΖΩΔΙΑ

Έτσι εκδικείται κάθε ζώδιο!

Πόσες φορές σας έχουν πληγώσει ή βλάψει στη ζωή σας και αισθανθήκατε τόσο άσχημα που θέλατε να ανταποδώσετε το…κακό; Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας βάζουνε εμπόδια μόνο και μόνο γιατί σας ζηλεύουν ή φοβούνται για την επιτυχία σας και αποφασίσαστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και τους κάνατε να μετανιώσουν;

Αυτή η ξεκάθαρη ανταπόδοση των πράξεων του άλλου ονομάζεται εκδίκηση και αποτελεί μία μεγάλη αδυναμία της ψυχής. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθανόμαστε αυτή την ανάγκη, όταν μας αδικούνε.

Άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό. Το θέμα είναι ποιος το τολμάει και σε ποια έκταση! Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν ζώδια που αν τα βλάψεις, θα υποφέρεις, ενώ υπάρχουν κάποια άλλα που δε νοιάζονται και τόσο πολύ και προσπερνάνε τις κακόβουλες πράξεις των άλλων αμέσως.

Στην κορυφή του βάθρου δεν είναι άλλοι από το Σκορπιό, τον Καρκίνο και τον Αιγόκερο, ενώ ακολουθούν και άλλα ζώδια με μικρή διαφορά. Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά, ανακαλύπτοντας τι συμπεριφορά του κάθε ζωδίου στο εκρηκτικό θέμα της… εκδίκησης!

Κριός
Ναι, ο Κριός δεν είναι το πιο εκδικητικό ζώδιο του κύκλου, αλλά ανήκει στους πολύ δυνατούς παίχτες. Αν τον πληγώσεις, όμως, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα! Με κυβερνήτη του τον Άρη, το συγκεκριμένο ζώδιο θα ανταποδώσει αμέσως το όποιο χτύπημα δεχτεί. Στην αρχή θα στεναχωρεί λίγο που τον έχεις πληγώσει, αλλά έπειτα, θα δράσει αναλόγως, χωρίς καν να το σχεδιάσει. Η εκδίκηση για εκείνον λειτουργεί αντανακλαστικά∙ δράση-αντίδραση! Δε θα δώσει τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτε παραπάνω από αυτό που έχει ήδη λάβει.

Ο Κριός δεν «χαρίζει κάστανα» στα θέματα που τον πληγώνουν, πόσο μάλλον σε αυτά που τον έχουν αδικήσει ή βλάψει! Τουλάχιστον, με το ζώδιο αυτό, μπορείς να ξέρεις πως ό,τι έχει, θα στο πει ή θα στο δείξει. Αν του κάνεις κακό, θα σου κάνει το ίδιο κακό. Δε θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσει και να σε κάνει να πονέσεις περισσότερο από εκείνον. Θα φτάσει στα άκρα την ώρα που θα συμβεί το περισταστικό και θα ξεχάσει τους καλούς του τρόπους, την ευγένεια και το χιούμορ που τον διακατέχει.

Ειδικά, άμα είναι πολύ εκνευρισμένος και δεν έχει τι να πει για να ανταποδώσει, με τον ίδιο τρόπο, μία προσβολή που έχει δεχτεί, θα προσπαθήσει να μειώσει τον απέναντι του, σχολιάζοντας, πρώτα απ’ όλα την εμφάνισή και το ντύσιμό του! Και έπειτα, θα προχωρήσει στο «κυρίως πιάτο»! (Ξέρω είναι ρηχό, αλλά δεν παύει να’ ναι και πολύ αποτελεσματικό!)

Ταύρος
Όχι, ο Ταύρος δε θα κάτσει ήσυχος, άμα κάποιος του κάνει κακό. Δεν είναι από τα ζώδια που μπορεί να αποδεχθούν μία κατάσταση και να τη συγχωρέσουν. Τουναντίον, είναι από εκείνα τα ζώδια που δύσκολα δίνονται, δύσκολα ανοίγονται, δύσκολα εμπιστεύονται και μόλις προδοθούν, τότε ένα είναι σίγουρο…πως θα εκδικηθούν! Για τον Ταύρο είναι τρομερό να έχει δοθεί σε έναν άνθρωπο (όσο μπορεί να δοθεί αυτό το ζώδιο) και να τον πληγώσει.

Εκείνος δε θα το έκανε ποτέ αυτό σε κάποιον που τον ενδιαφέρει. Και γι’ αυτό το λόγο, δε θα του το ανταποδώσει μόνο με το ίδιο νόμισμα, αλλά θα ξεκινήσει να φτιάχνει ένα ολόκληρο σενάριο εκδίκησης για να τον πονέσει ακόμα περισσότερο. Στην αρχή, θα φαίνεται ήσυχος και διακριτικός, αλλά μέσα του θα βράζει και θα τον τσούζει. Θα προσπαθεί να βρει τον πιο ύπουλο τρόπο, ώστε να πάρει την εκδίκησή του σωστά και αποτελεσματικά.

Δεν τον ενδιαφέρει ο χρόνος, αλλά ο τρόπος! Εντάξει, δεν είναι και ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά θα σε πειράξει, άμα τον πειράξεις. Χαρακτηριστικά, το πιο ελαφρύ πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Ταύρος είναι να σε προσβάλλει σχετικά με τη ζωή, το ντύσιμό σου, τα χρήματα που βγάζεις και τις δουλειές που έχεις. Αυτό θα το κάνει μόνο σε άτομα που δεν τον πολυενδιαφέρουν και που δεν είχε προλάβει να ανοικτεί ιδιαίτερα και να εμπιστευτεί. Στην αντίθεση περίπτωση, δε,…τρέμε κόσμε! (Τα είπαμε αυτά. Τι να κάνουμε;!)Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact