ΚΟΣΜΟΣ

Φοιτήτρια αυτοκτόνησε στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τα βασανιστήρια

Είχε καταδικαστεί γιατί χτύπησε με το αυτοκίνητο έφηβο και τον εγκατέλειψε

Μία φοιτήτρια που βρισκόταν στη φυλακή αυτοκτόνησε αφού οι συγκρατούμενές της την «τρομοκρατούσαν» και την ανάγκασαν να «παρελάσει γυμνή» μπροστά από το προσωπικό του σωφρονιστικού καταστήματος, σύμφωνα με τους γονείς της.

Η 21χρονη Katie Allan είχε καταδικαστεί σε διετή κάθειρξη επειδή προκάλεσε ένα ατύχημα και εγκατέλειψε το θύμα της, έναν έφηβο που αιμορραγούσε, καθώς οδηγούσε μεθυσμένη.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε αλλά επέζησε μετά το χτύπημα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Katie, η οποία τότε ήταν 20 χρονών, επέμενε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι χτύπησε κάποιον αλλά ότι έσκασε το λάστιχό της και χτύπησε μια νησίδα στον δρόμο. Αν και ο έφηβος και η οικογένειά του ζήτησαν από το δικαστήριο να μην τη φυλακίσει, η Allan καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών.

Από την στιγμή που μπήκε στη φυλακή υφίστατο αδιάκοπα βασανιστήρια. Ένας φίλος της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Την τρομοκρατούσαν. Αυτό και το περιβάλλον της φυλακής συνέβαλαν ώστε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχε πιεστεί τόσο πολύ που άρχισε να χάνει τα μαλλιά της».

Οι γονείς της περιέγραψαν πως αναγκάστηκε να γδυθεί μπροστά από το προσωπικό της φυλακής ως μέρος μιας «δοκιμασίας». Στη νεκροψία που έγινε στη σορό της διαπιστώθηκαν σημάδια στο σώμα της. Οι γονείς της αναρωτιούνται γιατί κάποιος δεν τη βοήθησε, αφού μάλιστα την είχαν δει γυμνή κατά τη διάρκεια αυτών των «εξευτελιστικών βασανιστηρίων».

«Την επισκεφθήκαμε και καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Έδειχνε εξουθενωμένη. Η Katie είχε πληροφορηθεί ότι θα την μετέφεραν σε φυλακή ενηλίκων και ήταν τρομοκρατημένη».

Η μητέρα του 15χρονου που η φοιτήτρια είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της ανέφερε: «Επιβλήθηκε μία ποινή στην που εμείς δεν θέλαμε και είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό της. Μας είχε γράψει από τη φυλακή για να ζητήσει συγγνώμη για δεύτερη φορά και επανέλαβε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι χτύπησε τον γιο μου. Η όλη υπόθεση είναι μια τραγωδία για την οικογένειά της».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact