ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

iPhone και Apple Watch: Δείτε τα νέα κινητά της Apple και τις τιμές τους

Τρία νέα μοντέλα του iPhone, καθώς και το νέο Apple Watch παρουσίασε η Apple την Τετάρτη στην Καλιφόρνια.

Χωρίς πολλές εκπλήξεις η Apple πραγματοποίησε την ετήσια παρουσίαση των νέων προϊόντων της. Η εταιρεία «φρεσκάρει» τη γραμμή των πιο εμπορικών προϊόντων της, του iPhone και του Apple Watch.

Το νέο Apple Watch, με μεγαλύτερη οθόνη και νέο σχεδιασμό του καντράν. Το όνομά του «Αpple Watch Series 4». Οι οθόνες είναι περισσότερο από 30% μεγαλύτερες σε κάθε ρολόι, αλλά η κάσα του ρολογιού είναι στην πραγματικότητα λεπτότερη από το τελευταίο μοντέλο. Η οθόνη μπορεί να περιέχει μέχρι και 8 διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά ενώ η πλάτη του είναι κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό και έχει κρύσταλλο ζαφείρι. Το μεγάλο του ατού είναι τα νέα χαρακτηριστικά παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού: παρακολούθηση χαμηλού καρδιακού ρυθμού για εξαιρετικά χαμηλή ροή αίματος από την καρδιά σας, ανίχνευση ρυθμού για χαμηλό καρδιακό ρυθμό και ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής. Σε κάθε περίπτωση ανάγκης, μπορεί να εκτελέσει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και να το μοιράσει ασύρματα με το γιατρό σας..

Έτσι θα είναι τα νέα iPhone

Λίγο μετά τις 9 (ώρα Ελλάδος) ο Κουκ έδωσε τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων ανθρώπων παρουσιάζοντας τα νέα μοντέλα iPhone, Xs, Xs Max και XR. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία νέα iPhone που παρουσίασε δεν έχουν μεγάλες διαφορές στον σχεδιασμό από το iPhone X, που λάνσαρε η εταιρεία πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Το iPhone Xs, άξιος απόγονος της «Χ» οικογένειας, με χρυσό, ασημένιο και γκρι φινίρισμα, είναι αδιάβροχο και μπορεί να αντέξει το νερό (μέχρι 2 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά. Kρύβει μέσα του τον νέο (και ταχύτερο) επεξεργαστή Α12 Βionic, διαθέτει OLED οθόνη 5,8 ίντσων, ιδανική για HDR ταινίες, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο. Φινίρισμα σε τρεις αποχρώσεις και εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.

H τιμή για το iPhone Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται στα 999 δολάρια.

Το μεγαλύτερο iPhone Xs Max, με πατενταρισμένη OLED οθόνη 6,5 ιντσών (η Apple την αποκαλεί Super Retina), ήταν o μεγάλος πρωταγωνιστής στην σημερινή εκδήλωση, με τη συσκευή να διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που ήταν ποτέ διαθέσιμη σε ένα iPhone. Διαθέτει τον ανανεωμένο σχεδιασμό των iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και γυάλινο σώμα, ισχυρή κάμερα 12Mp και εξελιγμένο True Tone Flash, νέες εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου (με πιο ασφαλείς και ταχύτερους αλγόριθμους), dual SIM και μια ολοκαίνουργια επιλογή αποθήκευσης 512Gb (διαθέσιμη και στο iPhone Xs)

H τιμή iPhone Xs Max με χωρητικότητα 64GB θα ανέρχεται στα 1099 δολάρια.

Το iPhone XR θα είναι το φθηνότερο μοντέλο της χρονιάς. Με Liquid Retina οθόνη 6,1 ιντσών και σώμα σε διάφορα χρώματα, έρχεται ως η οικονομική λύση για όποιον θέλει να χειρίζεται την ψηφιακή ζωή του μέσα από το iOS. Ουσιαστικά διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη από το 8 Plus αλλά είναι φυσικά μικρότερο από ένα 8 Plus. Ίδια True-Depth κάμερα σαν το iPhone Xs, True Tone Flash και με τις ίδιες λειτουργίες για τη διαχείριση του βάθους πεδίου. H μπαταρία του iPhone XR θα διαρκεί μιάμιση ώρα περισσότερο από ένα 8 Plus.

Η τιμή του iPhone XR θα ξεκινά από τα 749 δολάρια στα 64GB, 128GB και 256G

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact