ΕΛΛΑΔΑ

Λαθρομετανάστες έκλεισαν την εθνική οδό στα Λάβαρα. Δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει

Λαθρομετανάστες έκλεισαν εδώ και λίγη ώρα την εθνική οδό στο ύψος του χωριού των Λαβάρων Σουφλίου και δεν επιτρέπουν σε κανένα αυτοκίνητο να περάσει προς το Διδυμότειχο αλλά και το Σουφλί.

Περίπου 100 λαθρομετανάστες, ανάμεσα τους και οικογένειες με μικρά παιδιά,. φωνάζουν συνθήματα και δείχνουν αμετάπειστοι να αποχωρήσουν από τον κάθετο άξονα.

Έτσι οι οδηγοί αναγκάζονται να κινηθούν από τους παράδρομους. Ήδη έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία από οδηγούς που είναι αγανακτισμένοι και τηλεφώνησαν ζητώντας την παρέμβαση της.

Έχουμε δηλαδή επανάληψη του σκηνικού που συνέβη στον κόμβο της Καβ΄θλης στην περιοχή Ορεστιάδας δυο φορές μέχρι τώρα. Φαίνεται η συγκεκριμένη τακτική, που σίγουρα είναι κατευθυνόμενη από κάποιους, να επεκτείνεται πλέον σε ολόκληρο το νομό Έβρου.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Evros-news.gr, σκηνικό παρόμοιο με αυτό που έγινε πριν λίγες ημέρες στον κόμβο της Καβύλης, πήγαν να στήσουν και σήμερα το πρωί δεκάδες λαθρομετανάστες στην εθνική οδό Διδυμοτείχου-Αλεξανδρούπολης, στο ύψος του χωριού Μάνδρα, όπως βλέπετε στην φωτογραφία που τράβηξε φίλος οδηγός.

Προφανώς πέρασαν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, που ως γνωστόν σε εκίνη την περιοχή είναι πολύ κοντά στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου. Ανέβηκαν λοιπόν στον δρόμο και προσπάθησαν να τον αποκλείσουν, χωρίς τελικά η προσπάθεια τους να στεφθεί από επιτυχία. Προσωρινά βέβαια, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, τα αυτοκίνητα που πρενούσαν από εκεί και κινούνταν από Σουφλί προς την Μάνδρα, αναγκάστηκαν να σταματήσουν.

Τελικά όμως οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν, μια και λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχουν τα γνωστά μπλόκα της Συνοριοφυλακής που ελέγχει αυτοκίνητα κάθε είδους για αποτροπή διακίνησαν λαθρομεταναστών, πρόλαβαν και βρτέθηκαν στην περιοχή. Κατάφεραν λοιπόν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό της εθνικής οδού και να τους απομακρύνουν. Δεν συνέβη πάντως το ίδιο και λίγα μέτρα πιο κάτω και συγκεκριμένα στα Λάβαρα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact