ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής Ανάδρομος αυτό το Σαββατοκύριακο, επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού! Επαφές, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αυτή τη μέρα, Κριέ, θ’ αρχίσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου για καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε κουράζουν ψυχικά. Όλες αυτές οι ιδέες είναι διαρκώς μέσα στο μυαλό σου, αλλά ακόμη δεν τις έχεις κάνει πράξη. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες για ν’ αποτινάξεις από πάνω σου πράγματα που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου και την επιτυχία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, Κριέ, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με έντονο ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Κριέ, καλύτερα να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις ευχάριστα. Στα οικονομικά σου, φοβάμαι πως για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς σε έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πραγματικά θα γίνεις… ταύρος σε υαλοπωλείο και δε θα φταις εσύ. Η ασυνέπεια ενός ατόμου που εμπιστεύτηκες για να διεκπεραιώσει μια δική σου κοινωνική υποχρέωση, θα σ’ εξοργίσει αφάνταστα. Οι δικαιολογίες που θ’ ακούσεις, θα κάνουν τα πράγματα μεταξύ σας ακόμη πιο δύσκολα, αφού θα διαπιστώσεις ότι όσα λέει δεν ευσταθούν. Θα μιλήσεις έξω από τα δόντια, χωρίς να σ’ ενδιαφέρουν οι συνέπειες, και μετά προτιμάς να μη συναναστρέφεσαι τέτοιου είδους πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Ταύρε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί ευτυχισμένο μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα, φρόντισε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που είναι η Κυριακή, θέλεις να ξεκουραστείς και πραγματικά να μην ασχοληθείς με το πρόβλημα κάποιου τρίτου ατόμου. Κι αυτό, όχι λόγω αδιαφορίας, αλλά επειδή χρειάζεσαι κι εσύ να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά έντονο, φτάνοντάς σε στα όριά σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου με δικά σου άτομα, ξεκούραστα, χαρούμενα και κάνοντας πράγματα, που σε βοηθούν να νιώθεις όμορφα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, τελευταία ημέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις παρέα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, έχεις έντονο άγχος. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό είναι να ηρεμήσεις, αφού το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact