ΑΠΟΨΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΨΕΩΣ …

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης…

“ΠΟΛΛΟΙ από εκείνους που κατέχουν στην κοινωνία αξιώματα υψηλά ,θυμίζουν τα ράφια της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ και αδιάβαστα βιβλία κατέχουν τα πιο ΥΨΗΛΑ ΡΑΦΙΑ” !

Φιλοι μου! Ο Δημόσιος Βίος της Χώρας ΠΑΣΧΕΙ σε κρίσιμο σημείο !!! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ δεινοπαθούν κάτω από την ασφυκτική πίεση των νέων “ηθων”που επιβάλλονται στη ζωή του τόπου!!!

ΟΙ φορείς των ΘΕΣΜΩΝ έχουν περιπέσει σε ανυποληψία! Το ατομικό συμφέρον κυριαρχεί ! ΟΙ Νομοι ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ,η Αξιοκρατία έχει ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ! !!!

ΣΤΗΝ κοινωνία συμβαίνει συχνά ,ότι και στις ζυγαριές . Οι ΑΔΕΙΟΙ δισκοι ανεβαίνουν, ενώ οι ΓΕΜΑΤΟΙ κατεβαίνουν !!!! Οι ύβρεις μεταξύ δημοσίων ανδρών είναι ένα καθημερινό φαινόμενο!

Τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ διαδέχονται το ένα το άλλο δεκαετίες τώρα !!!! Ο Τοπος σύρετε από τα πάθη , η ΝΟΜΗ της Εξουσίας εξαθλιώνει τους χαρακτήρες!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ηγέτες ξεσκεπάζονται ως “δουλοι ηδονών”! Η Πνευματική μας Ηγεσία είναι αλλοτριωμένη, η Πολιτική εξοφλημένη ,το Διεθνές μας ΚΥΡΟΣ καθιζάνει !!! Η ΔΗΜΟΣΙΑ Διοίκηση γραφειοκρατειτε , η δουλειά ΛΙΓΗ , η παραγωγη σε ΠΤΩΣΗ, η Οικονομία τρικλίζει !!!!

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ !!! Η Αστυνομία χλευάζεται , οι Τρομοκράτες βασιλεύουν, η ανασφάλεια κυριαρχεί !!!! ΕΙΜΑΣΤΕ στα πρόθυρα της ΔΙΑΛΥΣΗΣ !!!!! ΚΑΙ ο Ιδιωτικός βίος ακολουθεί τα ίχνη του Δημοσίου. Ο αμοραλισμός κερδίζει έδαφος και τα ΗΘΗ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ! Οι νέοι διολισθαίνουν στον παρασιτισμό ,και η Οικογένεια χαλαρώνει!!! Το ΧΡΗΜΑ θεποιείται και οι ΑΞΙΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ !!!

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!! Πολλοί διερωτώνται ΑΝ ΖΟΥΜΕ ουσιαστικά, η έχουμε Παραδώσει το Πνεύμα !!!

Η ξεδιάντροπη ζωή Εξοβελιζει την Παραδοσιακοτητα , που ωστόσο τιμάται και γεραιρεται …στα χαρτιά και στους χορους!!!

Γυμνισμός , Ξεδιαντροπιά ,Εκτρωσεις ,Διαζύγια , Πορνεία , Μοιχεία, Κλοπές, Διαρρήξεις, Εγκλήματα , Πατροκτονίες , Μητροκτονίες, Ναρκωτικά , Βια ,Απάτες , ΟΛΑ αυτα μαζι ΕΣΤΗΣΑΝ ΧΟΡΟ σε τούτο τον τόπο!!!!

Και η νέα γενιά ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ μέσα σε κλίμα ενός ωχ-αδελφισμού και μιας αδιαφορίας για όλους και για ΟΛΑ !!! ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ ,ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ , έχουν τόσο πολύ ΦΘΑΡΕΙ στις συνειδησεις, ώστε πολλοί ντρέπονται και τις λέξεις να Προφέρουν!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ! !!!!!!

Γι’ αυτό φιλοι μου ,ΟΣΟΙ Αντέχετε και έχετε το κουράγιο ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ τη “ημέρα τη πονηρά “……Γιατί ας το ξέρουμε όλοι, ότι ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΥΤΕΣ τοποθεσίες στην κόλαση, ο ΘΕΟΣ της κρατάει γι `ΑΥΤΟΥΣ που σε ώρες ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ !!!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact