ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο μύθος των βαμπίρ μήπως τελικά δεν είναι και τόσο μύθος;

Ο τελευταίος θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους στην γνώση της νόσου καθώς έχει αποδείξει ότι η διαδικασία ξεκινά πολλά χρόνια πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων στους παθόντες.

Η ανακάλυψη στο Στάνφορντ έχει φέρει μια ακόμα σημαντική αλλαγή, Μέχρι σήμερα οι ειδικοί που προσπαθούσαν να βρουν την λύση για την καταπολέμηση ασθενειών όπως λ.χ. ο καρκίνος ή τα καρδιολογικά θέματα, αφιερώναν κόπο και χρόνο σε κάθε νόσο ξεχωριστά. Τα τελευταία χρόνια όμως  υπάρχει μια στροφή προς την θεωρία που υποστηρίζει ότι σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας, ανακύπτουν θέματα υγείας μόνο και μόνο από τα γηρατειά. Συνεπώς αν οι ειδικοί στοχεύσουν προς αυτήν την κατεύθυνση θα μειώσουν αισθητά και τις πιθανότητες να εμφανιστεί καρκίνος ή καρδιά σε κάποιον ηλικιωμένο.

Η τεκμηρίωση ότι το πλάσμα των νεότερων σε ηλικία ανθρώπων θα μπορούσε να βοηθήσει τους γηραιότερους, έχει φέρει στην επιφάνεια πολλά ηθικά διλήμματα. Ενα από τα σοβαρότερα είναι ότι όσοι έχουν περισσότερα χρήματα, θα είναι σε θέση να επωφεληθούν πολύ περισσότερο από την ανακάλυψη αυτή, που θα μπορούσε να οδηγήσει δυνητικά και στο εμπόριο του αίματος, όπως υπάρχει το εμπόριο των οργάνων.

Ηδη υπάρχουν σταρ και εκατομμυριούχοι που με προτροπή των ιατρών τους, έχουν ακολουθήσει αυτήν την μέθοδο για την αναζωογόνηση του οργανισμού τους. Επιστήμονες όπως ο Βαίς Κόρεϊ που έχουν αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή τους για την έρευνα, γνωρίζουν απο πρώτο χέρι ότι ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος οι έχοντες και οι προνομιούχοι να καρπωθούν τα οφέλη και όχι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να ανακουφιστεί από την απειλή των χρόνιων ασθενειών…

news247.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact