ΚΥΠΡΟΣ

Ομολόγησε ο δολοφόνος του ζευγαριού στην Κύπρο

Το πορτοφόλι του θύματος δεν έχει ακόμα βρεθεί

Με γραπτή του κατάθεση παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι σκότωσε το άτυχο ζεύγος στον Στρόβολο ο 33χρονος Λ.Τ. σύμφωνα με τα όσα είπε στο Δικαστήριο ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης.

Ο 33χρονος, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με το δικηγόρο του, παραδέχθηκε, σύμφωνα με τον ανακριτή, ότι σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου και ενέπλεξε και τα άλλα τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τα άλλα 3 πρόσωπα, (ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου, και ένας 22χρονος), υπέδειξαν τον 33χρονο ως το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος αναφέρει ο Φιλελεύθερος.

Το δικαστήριο αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της Αστυνομίας, διατάσσοντας την εκ νέου κράτηση του για άλλες 8 ημέρες.

Το πορτοφόλι του άτυχου Χατζηγεωργίου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης 8ημερης κράτησής του 33χρονου, λήφθηκαν 89 καταθέσεις, έγιναν 9 έρευνες υποστατικών και λήφθηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 33χρονου πριν και μετά το έγκλημα, ενώ θα γίνουν και υποδείξεις σκηνών. Ακόμη, αναμένονται περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο δικηγόρος του 33χρονου ζήτησε να του δοθούν αντίγραφα από τα εντάλματα σύλληψης και έρευνας, ενώ δεν έφερε ένσταση στην 8ημερη προσωποκράτηση. Συνολικά, έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, 186 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν περίπου άλλες 50.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής των ανακρίσεων, από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Είχε επίσης ενημερώσει το Δικαστήριο ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact