ΚΟΣΜΟΣ

Πώς μια γυναίκα εκδικήθηκε τον σύντροφό της που την απατούσε την ώρα του γάμου τους

Το μήνυμα που έφτασε στο κινητό της άλλαξε τα πάντα

Μια σειρά από αποκαλυπτικά μηνύματα που έλαβε λίγες ώρες πριν τον γάμο της, σχετικά με την κρυφή σχέση που διατηρούσε ο σύντροφός της με άλλη γυναίκα, προσγείωσαν ανώμαλα μια νύφη που παρ’ όλα αυτά βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να τον εκδικηθεί.

Δεν προχώρησε στη ματαίωση του γάμου, αλλά προτίμησε να πάρει το αίμα της πίσω, ξεμπροστιάζοντας το γαμπρό μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Η νύφη, με το ψευδώνυμο Casey, εξιστόρησε την περιπέτειά της στην ιστοσελίδα Whimn.

«Την τελευταία νύχτα της εργένικης ζωής μου βρισκόμουν με φίλους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το τηλέφωνό μου χτύπησε από την άλλη άκρη του δωματίου και περπατώντας αδιάφορα με το ποτήρι στο χέρι έσπευσα να το πάρω. Μόνο που αυτό το μήνυμα δεν ήταν από αυτά που εύχονται τύχη και αγάπη. Αυτό το μήνυμα μας εξέπληξε όλους και άλλαξε τα πάντα. Ήταν μια σειρά από screenshots από έναν αριθμό που δεν γνώριζα και συνοδευόταν από το μήνυμα “Εγώ δεν θα τον παντρευόμουν, εσύ;”».

Τα screenshots ήταν από πολλές συζητήσεις που είχε τους τελευταίους μήνες ο μέλλοντας σύζυγός της με μια άλλη γυναίκα, ενώ υπήρχαν και σέλφι του παράνομου ζευγαριού.

Η νύφη ξέσπασε σε κλάματα ενώ οι παράνυμφοι μαζεύτηκαν γύρω της προσπαθώντας να την ηρεμήσουν.

Οι καλύτεροί της φίλοι επέμεναν να του τηλεφωνήσει άμεσα και να του ανακοινώσει πως ματαιώνει τον γάμο, εκείνη όμως αποφάσισε πως έπρεπε να τον εκδικηθεί με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο.

«Αγαπούσα τον Alex, ήθελα να τον παντρευτώ αύριο. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη και λυπημένη για να εκνευριστώ. Δεν του τηλεφώνησα. Τελικά προσπαθήσαμε να κοιμηθούμε. Δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ και όταν τελικά ξημέρωσε, ξύπνησα τα κορίτσια και τους είπα την απόφασή μου. Ο γάμος θα γινόταν κανονικά και θα τον ξεμπρόστιαζα μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους», λέει.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. «Προχωρούσα στο διάδρομο και ένιωθα τα πόδια μου σαν πέτρες, ενώ το ονειρεμένο νυφικό μου ήταν πια ένα απλό φόρεμα. Όταν είδε το πρόσωπό μου ήξερε πως δεν ήμουν μια εκστασιασμένη γυναίκα τη μέρα του γάμου της, αλλά δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που θα ακολουθούσε. Έφτασα μπροστά, πήρα μια βαθιά ανάσα, κοίταξα τους φίλους μας και τους γονείς μας και τους είπα την αλήθεια για τον Alex. “Φαίνεται πως ο Alex δεν είναι αυτός που πίστευα”, τους είπα. Το κοινό έπαθε σοκ και ο Alex προσπάθησε να αρπάξει τα χέρια μου, αλλά εγώ άφησα κάτω την ανθοδέσμη και έβγαλα το κινητό μου. Διάβασα κάθε μήνυμα που μου έστειλε ο άγνωστος αποστολέας. Σε κάθε λέξη, όλο και περισσότερο άλλαζε χρώμα το πρόσωπο του Alex».

Η ανάγνωση των μηνυμάτων έφερε σε δυσχερή θέση τον γαμπρό καθώς αρκετά από αυτά είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο. «Το σώμα σου είναι γαμ$%^& απίστευτο. Και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς. Μακάρι η φίλη μου να είχε τις μισές από τις ικανότητές σου», έλεγε σε κάποιο. «Μου λείπεις τόσο πολύ. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τις στιγμές που σου κάνω έρωτα (σικ). Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τέτοιου είδους σύνδεση», ανέφερε σε κάποιο άλλο.

«Ντροπιασμένος βγήκε έξω από την εκκλησία με τον κουμπάρο να τρέχει πίσω του. Η οικογένειά του κοιτούσε έντρομη όλα αυτά που συνέβαιναν», περιγράφει η Casey. Όσο για το φινάλε; Μπορεί γάμος να μην έγινε, ακολούθησε όμως ένα ξέφρενο πάρτι. «”Όσο άσχημη κι αν είναι αυτή η στιγμή, σας αγαπώ όλους και είμαι χαρούμενη που βρίσκεστε εδώ. Δεν θα υπάρξει γάμος σήμερα, αντ’ αυτού θα γίνει μια γιορτή ειλικρίνειας”, τους είπα. Ακολούθησε ένα αμήχανο χειροκρότημα και κάποιες ζητωκραυγές. Σίγουρα δεν ήταν η ημέρα γάμου που είχα προγραμματίσει, αλλά ακολούθησε ένα φοβερό πάρτι».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact