ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα προσωπικά δράματα διάσημων Ελλήνων που συγκλονίζουν!

Είναι (ή υπήρξαν) διάσημοι, έχοντας στραμμένους πάνω τους προβολείς. Ωστόσο, πίσω από τη δόξα, την επιτυχία, την αναγνωσιμότητα, και τα λαμπερά χαμόγελα, κρύβεται κρυμμένο ένα οικογενειακό δράμα.

Ιδού, λοιπόν, ποιοι διάσημοι Έλληνες έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις τραγικές οικογενειακές ιστορίες.

Η Aλίκη Βουγιουκλάκη σε ηλικία 9 ετών έμεινε ορφανή από πατέρα. Ο Ιωάννης Βουγιουκλάκης, πρώην Νομάρχης Αρκαδίας και νομικός, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής δολοφονήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1943 από τον ΕΛΑΣ. Η μητέρα της Έμυ ανέλαβε να μεγαλώσει, με τεράστιες δυσκολίες, τα τρία της παιδιά, την Αλίκη, τον Αντώνη και τον Τάκη.

Ο Νίκος Κούρκουλος έχασε τα δύο από τα τρία αδέλφια του, ενώ δε μιλούσε ποτέ δημόσια για την οικογενειακή τραγωδία. Το 1952 ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, Σπύρος, ταξίδευε με ένα γκαζάδικο σαν τρίτος πλοίαρχος, όταν το πλοίο χτυπήθηκε από τυφώνα ανοιχτά της Βενεζουέλας και κόπηκε στα δύο.

Ο αδελφός του δε βρέθηκε ποτέ! Λίγα χρόνια μετά, ο άλλος αδελφός του βρισκόταν μαζί με τους εργάτες στην οικοδομή και μετρούσε τα τούβλα, όταν ξαφνικά έπεσε από την ταράτσα και σκοτώθηκε.

Ο μεγάλος ηθοποιός, Παντελής Ζερβός ήταν 4 ετών, όταν έχασε τη μητέρα του και 8 τον πατέρα του, ενώ οι συγγενείς του τον έστειλαν σε ορφανοτροφείο.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο οικογενειακό δράμα, ο αγαπημένος ηθοποιός έμελλε να το ζήσει το καλοκαίρι του 1956, στο μεγάλο σεισμό της Σαντορίνης. Η γυναίκα και τα παιδιά του βρίσκονταν στο νησί και η μικρή κόρη του, Ευδοξούλα (12 ετών) θάφτηκε κάτω από τα ερείπια.

Η γυναίκα του και οι άλλες δυο κόρες πρόλαβαν και βγήκαν απ’ το σπίτι και σώθηκαν. Και δε σταμάτησε εκεί το οικογενειακό δράμα, αφού τρία χρόνια μετά όταν έγινε η εκταφή, διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι είχε θαφτεί ζωντανό!

Το κατάλαβαν, γιατί ο σκελετός του παιδιού δεν ήταν ανάσκελα, αλλά στο πλάι και με το στόμα ανοιχτό! Ο Ζερβός κράτησε για πάντα μέσα του το τρομερό μυστικό, ακόμα κι απ’ τη γυναίκα του. Το εξομολογήθηκε λίγο πριν από το τέλος του, σε κάποια συνέντευξη του.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact