ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: «Διαδηλώνει»… γυμνός ο Μίκι Ρουρκ υπέρ του Πούτιν


Λάτρης του Ρώσου προέδρου αποδεικνύεται ο πρωταγωνιστής των «9 ½ εβδομάδων» – Παραβρέθηκε σε παρουσίαση ρούχων με στάμπα το σκληροτράχηλο πρόσωπο του «τσάρου»

Από σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του 1980, άρχισε να μεταμορφώνεται σταδιακά σε παραφουσκωμένο από σιλικόνη ον, του οποίου το πρόσωπο παρέπεμπε περισσότερο σε μάσκα καρναβαλιού παρά σε εκείνο ενός 61χρονου άνδρα. 

Η πορεία, όμως, του Μίκι Ρουρκ από τις «9 ½ εβδομάδες» μέχρι σήμερα έχει περάσει από διάφορα στάδια…

Έπειτα από τις αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις που αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά του και τον εθισμό του στη χρήση ναρκωτικών, ο άλλοτε αστέρας του Χόλιγουντ άρχισε να επανέρχεται στην πραγματικότητα και πλέον θυμίζει κάπως στον σέξι ηθοποιό που στο παρελθόν μεγάλη μερίδα γυναικών καρδιοχτυπούσαν στη θέα του και ονειρεύονταν τα βράδια.

Ποιο, λοιπόν, είναι το πρότυπο που μοιάζει να ακολουθεί πιστά ώστε να επανέλθει στα… φυσιολογικά του;

Ένας θα μπορούσε να είναι ο άνδρας που αποτελεί έμπνευση για τον 61χρονο πρωταγωνιστή ταινιών δράσης και αυτός δε μπορεί να είναι κάποιος άλλος από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο «τσάρος» λατρεύει τη γυμναστική, ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του, σε τέτοιο βαθμό που δε χάνει ευκαιρία να φωτογραφηθεί έχοντας φροντίσει προηγουμένως να αφαιρέσει την μπλούζα του ώστε να αποκαλύψει τα σμιλεμένα μπράτσα του και τους χτισμένους κοιλιακούς του, ενώ δεν ξεχνάει να ενημερώσει τους θαυμαστές του με οπτικό υλικό για τις συναντήσεις στενού τύπου με ζώα της άγριας φύσης, ώστε να επιβεβαιώσει σε όλους πόσο σκληρός άνδρας είναι.

Ο Πούτιν με λίγα λόγια μοιάζει να είναι το ιδανικό πρότυπο για έναν εξίσου σκληρό άνδρα του αμερικανικού κινηματογράφου.

Έτσι, ο 61χρονος Αμερικανός δε σκέφτηκε καν να πει  «νιετ» όταν του προτάθηκε να παραστεί σε παρουσίαση σειρά ρούχων και αξεσουάρ στη Μόσχα που έφεραν ως σύμβολο το σκληροτράχηλο πρόσωπο του προέδρου της Ρωσίας.

Ο Μίκι Ρουρκ, μάλιστα, όπως ο Ρώσος… κλώνος του φρόντισε να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του και ακολουθώντας την τακτική από την παραγωγή στην κατανάλωση, έβγαλε τη μπλούζα του ώστε να δοκιμάσει το μπλουζάκι made in Russia με στάμπα το πρόσωπο του Πούτιν.

Η εταιρία «Vse Putyom» («Όλα είναι χαλαρά»), δεν περιορίστηκε σε είδη ρουχισμού, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα τυπώνοντας το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου και σε κούπες για να ξεκινάει καλά η ημέρα όσων τις αποκτήσουν.

Την ίδια στιγμή, οι φανατικοί θαυμαστές του μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα 15 διαφορετικών σχεδίων από μπλουζάκια, από τα οποία δε θα μπορούσε να λείπει η περίφημη εικόνα του Πούτιν πάνω στο άλογο με το στρατιωτικό παντελόνι του και τα μαύρα γυαλιά του με το σλόγκαν «Ο πιο ευγενικός άνδρας» ή «Δε θα μας πιάσουν ποτέ».

Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti 5.000 μπλουζάκια εξαφανίστηκαν από τα ράφια εν ριπή οφθαλμού, επομένως ο Ρουρκ μόνο υπερήφανος μπορεί να νιώθει που το alter ego του.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact