ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η τριπλή δολοφονία γυναικών – Ιατροδικαστής: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»!

Πρόκειται για ένα οδοντωτό μαχαίρι που χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε την πρώτη εξέταση και διαπίστωσε ότι οι τρεις γυναίκες έφεραν βαθιά δολοφονικά χτυπήματα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι δύο από τις τρεις είχαν δεμένα τα χέρια και τα πόδια με σχοινιά που εντοπίστηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από την πρώτη γυναίκα. Επιπλέον, εκτιμά ότι το φρικτό έγκλημα διεπράχθη πριν από λίγες μέρες.

Ιατροδικαστής: Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο
Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει τέτοιες εικόνες στα 18 χρόνια που είναι ιατροδικαστής. «Ολοκλήρωσα την πρώτη αυτοψία στο σημείο που βρέθηκαν νεκρές και η έρευνα συνεχίζεται. Η μία γυναίκα είναι ηλικίας 18 με 20 ετών, η άλλη ανήλικη και η τρίτη κοντά στα 35 της χρόνια».

Τα 3 θύματα είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους. «Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια» επισημαίνει ο ιατροδικαστής. Αύριο θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι σοροί.

Τα πτώματα των τριών γυναικών εντοπίστηκαν σε ένα χωράφι στην περιοχή του Πραγγίου, περίπου 50 μέτρα από τα σύνορα. Ένα σημείο που θεωρείται πέρασμα και το οποίο χρησιμοποιούν πολύ συχνά διακινητές μεταναστών.

Τα ρούχα των τριών θυμάτων
Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά με τα ρούχα τους ενώ από την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν γύρω τους άλλα στοιχεία. Αν και οι τρεις γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά, η νεκροτομή θα διερευνήσει το ενδεχόμενο να είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Πάντως, το κίνητρο της ληστείας έχει αποκλειστεί, καθώς πάνω τους βρέθηκαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, όχι όμως και ταυτότητές τους με αποτέλεσμα να παραμένουν άγνωστες προς το παρόν. Ο χρόνος θανάτου εκτιμάται σε μερικά 24ωρα πριν ανακαλυφθούν οι σοροί.

Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν νεκρές χθες το μεσημέρι, στην περιοχή του Πραγγίου Διδυμοτείχου και από την πρώτη στιγμή, τα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρονταν σε στοιχεία που «έδειχναν» δολοφονία. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γυναίκες ήταν άγρια μαχαιρωμένες, σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και πολλές καλαμιές.

Οι γυναίκες πιθανολογείται ότι ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και δολοφονήθηκαν, άγνωστο γιατί και από ποιον. Προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για την σοκαριστική αυτή υπόθεση, με τα πρώτα στοιχεία, να «δείχνουν» κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Η περιοχή παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη ενώ η πρόσβαση επιτρεπόταν μόνον σε αστυνομικούς και όσους σχετίζονταν με τις έρευνες.

newsit.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact