ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”

Υπεύθυνες όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις του Εθνικού εγκλήματος…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Στις 28 Απριλίου 1992 ο τότε ΠτΔ Κωνσταντίνος Καραμανλής, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εμπρηστικές δηλώσεις που είχε κάνει ο τότε Πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ, απάντησε:

«Φοβάμαι ότι σύντομα θα μετανιώσει και γι΄ αυτά που κάνει και γι΄ αυτά που λέει! Ελπίζω συνεπώς ότι, οι σύμμαχοι και οι συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι, δεν υπάρχει παρά μια Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική»!

Πόσο πραγματικά ήταν τα δάκρυα του Κωνσταντίνου Καραμανλή;

Από τότε, έχουν παρέλθει 26 συναπτά έτη και το συμπέρασμα είναι πως, ούτε οι Σκοπιανοί έχουν μετανιώσει, απεναντίας έχουν αποθρασυνθεί τελείως, ούτε φυσικά οι σύμμαχοι και οι συνεταίροι μας (ΗΠΑ – Ευρωπαϊκή Ένωση) έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι, η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!   

Γι΄ αυτό όμως, είναι υπεύθυνες όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δεν μπόρεσαν να πείσουν, ούτε τους Σκοπιανούς, ούτε τους “συμμάχους” μας Αμερικανούς, ούτε τους “εταίρους” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Όσον αφορά τα δάκρυα που κύλησαν στα μάγουλα του “Εθνάρχη” Καραμανλή, προσωπικά έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το αν ήταν της στιγμής ή είχαν ιστορική διαχρονική αναδρομή! 

Η Κύπρος κείται μακράν…

Γιατί διατυπώνω αυτήν την άποψη; 

Από πολλά χρόνια είχα και εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου για την πολιτική Εθνική προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Καραμανλή!   

Ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα στις 24 Ιουλίου 1974 μετά βαΐων και κλάδων, φέρνοντας μαζί του τη “Δημοκρατία” επάνω από το κορμί της Κύπρου μας! Όταν ξεστόμισε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος το “η Κύπρος κείται μακράν”, κατά τη δεύτερη εισβολή του “Αττίλα ΙΙ” στις 14 Αυγούστου 1974, οπότε και καταλήφθηκε από τους Τούρκους το 37% της Μεγαλονήσου μας, ενώ κατά την πρώτη εισβολή του “Αττίλα Ι” με το καθεστώς του Δημήτρη Ιωαννίδη είχε καταληφθεί μόλις το 3% της Κύπρου!  

Ουδεμία αντίδραση στα λεγόμενα Κίσινγκερ…

 

Την ίδια εποχή, που ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εβραίο-αμερικανός Χένρυ Κίσινγκερ – ενορχηστρωτής της επιχείρησης “Αττίλα Ι” και “Αττίλα ΙΙ” – είχε πει, χωρίς καμιά επίσημη ελληνική απάντηση: 

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μην μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ….»!    

Επί ημερών “Εθνάρχη” Καραμανλή καθιερώνεται η “Μακεδονική γλώσσα”…  

Ωστόσο, σήμερα θα σας αποκαλύψω ότι, τα Ηνωμένα Έθνη από το 1977, εποχή που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είχαν αναγνωρίσει επίσημα τη “Μακεδονική γλώσσα” ως γλώσσα των ψευτο-μακεδόνων Σκοπιανών! 

Με επίσημες αποδείξεις που παρουσιάζει στην ηλεκτρονική του σελίδα Greek News on Demand ο καλός Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κουντούρης! 

Έτσι, για του λόγου το αληθές, σας αναδημοσιεύω από το Greek News on Demand το επίσημο έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών, με τίτλο: «Η Τρίτη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών διά την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων» – Αθήνα, 17 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου 1977!  

Αυτή η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα χωρίς αρνησικυρία (βέτο) εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήσεως του Κωνσταντίνου Καραμανλή!  

Σε αυτήν την διάσκεψη των ΗΕ, τόσο η γλώσσα, όσο και το κυριλλικό αλφάβητο αναφέρονται ως …Μακεδονικά!    

Στις παρακάτω σελίδες φαίνεται πως την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησαν στη διάσκεψη των ΗΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Έλληνας Υπουργός Πολιτισμού και Επιστημών της κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή, Κωνσταντίνος Τρυπάνης (21/11/1974 – 28/11/1977), ο οποίος εγκαινίασε και την Διάσκεψη!  

Πρόεδρος της Διάσκεψης ορίσθηκε ο Έλληνας αξιωματούχος, ονόματι Λ. Μαυρίδης!  

Με αναπληρωτές και μέλη από την Νιγηρία, την Γουατεμάλα, το Ιράν, την Ολλανδία και την Αυστρία! Και μετά διερωτώμενα πως, τόσες χώρες έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιο των Σκοπίων ως “Μακεδονία”!  

Το επίσημο σάιτ του ΟΗΕ επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω:  

https://unstats.un.org/unsd/geoinfo/UNGEGN/docs/3rd-uncsgn-docs/e_conf_69_4_en.pdf

Όπως, στη σελίδα 29 γίνεται αναφορά στο “Σέρβο-Κροατικό και Μακεδονικό κυριλλικό αλφάβητο της Γιουγκοσλαβίας”!  

Αναφέροντας ενδεικτικά:

“Αναγνωρίζοντας περαιτέρω ότι στη Γιουγκοσλαβία η λατινοποίηση του “Σέρβο-Κροατικού και Μακεδονικού κυριλλικού αλφάβητου, έχει από καιρό χρησιμοποιηθεί σε επίσημα γεωγραφικά λεξικά και χάρτες! Το Συνέδριο συνιστά ότι, τα συστήματα που αναφέρονται στο παράρτημα του παρόντος ψηφίσματος πρέπει να υιοθετηθούν ως διεθνή συστήματα για τη λατινοποίηση των “Σέρβο-Κροατικών και Μακεδονικών” γεωγραφικών ονομασιών στη Γιουγκοσλαβία!  

Γι’ αυτό ο επιτετραμμένος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς μέχρι αυτήν την ύστατη ώρα συνεχίζει να εκβιάζει την Ελλάδα!

Τελικά, τι ακριβώς δεν καταλάβατε;

 

(Πηγή: Τόμος I. Έκθεση του εν Αθήναις Συνεδρίου, 17 Αύγουστος έως 7 Σεπτέμβρης 1977, E.79.I.7 δημοσίευση των Ηνωμένων Εθνών (1979), Ε / CONF.69 / 4.)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact