ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Ιουλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα, Λέων. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι κι οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση, Λέων. Στην εβδομάδα που έρχεται, μπορείς να βγεις από κάθε αδιέξοδο της δουλειάς σου και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που ήδη υπάρχουν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν πολύ, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις είναι βαριές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους, Παρθένε. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να τακτοποιήσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, καθώς υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς για μια μέρα, Παρθένε, να βάλεις λίγο στην άκρη τα ζητήματα της εργασίας σου. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, αλλά και σχέδια, που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό των πολλών εξόδων, αφού έρχεται μια εβδομάδα με δύσκολες υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Ζυγέ μου, αν προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου, αφού σε μερικά πράγματα ίσως να φταις κι εσύ. Έχεις μεγάλο δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση, και δεν είναι τώρα η στιγμή ν’ αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, τα πηγαίνεις αρκετά καλά, ακολουθώντας τον προγραμματισμό σου. Σήμερα, μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και κάνοντας κινήσεις, που σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είσαι σε αναμονή, Σκορπιέ μου, και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις, ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε αντικείμενα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Σκορπιέ, οπότε μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς μ’ επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αρχίζουν σιγά – σιγά να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα, που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά, να χαλάσουν την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Χρειάζεσαι μια Κυριακή, νομίζω, για να ξεκουραστείς, διαφορετικά μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και να γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Από σήμερα, Αιγόκερε, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας, αφού στη δουλειά σου πολλά θέματα που είναι στάσιμα, θ’ αρχίσουν να κινούνται και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact