ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Ιουλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ευκαιρίες έρχονται για το ζώδιό σου, προκειμένου να αποκτήσεις ένα σπίτι δικό σου ή μέσα από τον χώρο σου να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα. Η γνώση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς περισσότερα πράγματα για τη ζωή και γενικά για τα δώρα της επικοινωνίας. Θα έχεις την ευκαιρία πάντως για βελτίωση και εύνοια μέσα στην καθημερινότητά σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα αρχίσεις να φορτσάρεις, αγαπητέ Παρθένε, και να βλέπεις παντού μπροστά σου εμπόδια. Στην πορεία όμως θα γίνεις πιο δυναμικός και δραστήριος και έτσι θα αντιμετωπίσεις πιο θετικά την υπερδραστηριότητα και την ενέργειά σου. Είσαι πολύ δυνατός και άκρως πρωτότυπος και πρωτοπόρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Στα οικονομικά σου θα πρέπει επίσης να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Υπάρχει μεγάλο άνοιγμα για το ζώδιό σου σε θέματα επικοινωνίας και θα κινείσαι με τις εμπνεύσεις σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ασχοληθείς με θέματα τέχνης. Αλλά σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί ακόμα και να υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να γίνει εύκολα η δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Νιώθεις ότι αλλάζεις σιγά σιγά, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτή τη μεγάλη ευαισθησία που νιώθεις θα τη μετατρέψεις σε επιτυχία, μέσα όμως από δικές σου ατομικές προσπάθειες, καθώς θα αρχίσεις να συγκεντρώνεσαι και να οργανώνεσαι περισσότερο. Θα συγκεντρώσεις σιγά σιγά τις φιλοδοξίες σου και θα επιτύχεις αυτά που ήθελες εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας θα σε κουράσουν πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην υποκύπτεις τόσο πολύ στις διάφορες ευαισθησίες και έτσι θα μάθεις να ξεχωρίζεις μέσα σου τα συναισθήματα λύπης από την εκμετάλλευση. Ίσως θα κάνεις περισσότερες επαφές απ’ όσο παλιά, ή θα αποκτήσεις μια συγκεκριμένη γνώση η οποία θα σε βοηθήσει περαιτέρω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, δεν απομένει παρά να κάνεις την κατάλληλη κίνηση για να έρθει και η νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητα που έχεις, θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact