ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, αγαπητέ Παρθένε, και προπάντων να μην αγχωθείς για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, πριν απαντήσεις μελέτησέ την πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές πολλών ατόμων στον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις καταστάσεις που σας στενοχωρούν και τους δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, παρ’ όλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά δείξε μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ίσως βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις όλα αυτά που θέλεις. Σήμερα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, αυτό θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που τώρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα, αλλά και πολύ δυναμισμό. Μην τα βάλεις τώρα με άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι βέβαιος ότι αυτή η περίοδος θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να προσέξεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές αγορές και μην παρασυρθείς να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να τις θεωρούσες προβληματικές. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στον φιλικό σου περίγυρο και σε όλα όσα μπορεί να σου πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου για πολύ καλές καταστάσεις που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σύντομα θα απολαύσεις την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact